Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

˝Előrehozott karácsony˝ rengeteg ajándékkal Tápszentmiklóson

Ruhákkal, élelmiszer- és tisztasági csomaggal, Mikulás-ajándékkal mehettek haza azok a tápszentmiklósiak, akik szombaton részt vettek a helyi szociális napon. Több százan kaptak segítséget karácsony előtt.

Korábban érkezett a karácsony azoknak a tápszentmiklósi családoknak, akik részt vettek a szombaton megrendezett második ˝szociális nap˝ programján, s persze befértek az iskola zsúfolásig megtelt tornatermébe.

A Végső Vár Alapítvány immár másodszor választotta ki az iskolamentő falut és ajánlotta fel segítségét most 40 családnak és 160 gyermeknek. A szociális programhoz ezúttal csatlakozott Debreczeni Zita és Zimány Linda is (apró malőr volt, hogy a várt két sztárvendég csupán a program végére ért a helyszínre), valamint egy helyi lakos, Sáhóné Lajkó Zsuzsanna is beszállt az adakozók sorába.

Előrehozott karácsony: Zimány Linda és Debreczeni Zita is eljött Tápszentmiklósra, s csatlakozott az adományozókhoz.
Előrehozott karácsony: Zimány Linda és Debreczeni Zita is eljött Tápszentmiklósra, s csatlakozott az adományozókhoz.

A program első részében a Napvirág zenekar hívta táncba a fiatalokat. A műsor után minden gyermek lufit és Mikulás-csomagot kapott, majd a szülők átmehettek a szomszéd terembe, ahol a kiállított ruhabörzén válogathattak gyermekeiknek ruhaneműket. Az ajándékosztás ezután következett: minden család kapott két élelmiszercsomagot (liszttel, cukorral, rizzsel, édességgel, étolajjal) és tisztasági csomagokat.

Az anyukák a végén már ˝nagy bajban voltak˝, mert nem bírtak a rengeteg ajándékkal: kénytelenek voltak segítséget kérni a szállításában.
Kovács József polgármester szerint a rendezvény elérte célját, hiszen a részt vevő családok számára nagy segítséget jelentett a sok ajándék. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Advent öt templomban Győrben

Az Öt Templom Fesztivál szervezői és gyülekezetei összefogtak és idén először adventi, hanukai… Tovább olvasom