Kisalföld logö

2018. 10. 19. péntek - Nándor 9°C | 21°C Még több cikk.

Előkerült Borkai táskája

Gyárvárosban, egy bolt tetején hevert Borkai Zsolt Győr polgármesterének november 1-jén ellopott táskája.
Gyárvárosban, egy bolt tetején hevert Borkai Zsolt november 1-jén ellopott táskája, amit a győri polgármester irodájából vitt magával az ismeretlen tolvaj egy nagy értékű hordozható számítógéppel, notebookkal együtt (Besurranó lopta meg a polgármestert – Kisalföld, 2006. november 2.).

A városháza szóvivője, Bakács László a Kisalföld kérdésére válaszolva elmondta, egy anya és fia nézegettek erkélyükről tegnap, amikor észrevették, hogy a közeli élelmiszerbolt tetején hever egy táska. A fiú röviddel ezután felmászott a táskáért, amiben benne voltak Borkai Zsolt iratai, a szolgálati Audi, valamint a polgármester lakásának kulcsai s a pénztárcája, amiben nagyobb címletű pénz már nem volt. Hiányzott kézi számítógépe – PDA-ja – is. Az anya és fia bevitte a táskát a rendőrségre, majd a polgármesternél is jártak.

Bakács László elmondta, hogy a nyomozás tovább folyik, hiszen a nagy értékű notebook és a PDA nem került elő, csak azok a tárgyak, amik nem jelentettek értéket a tolvajnak, vagy a lebukását segítették volna elő. A megtalált kulcsok és személyes iratok helyett Borkai Zsolt november óta csináltatott újat, így azok hiába kerültek elő.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sebességnövelés, programcsomagok

Az ősszel ígért tervei a ViDaNet zrt.-nek Győrött megvalósultak: két csomagban működik (gyorsan népszerűvé vált) a digitális szolgáltatás, a hálózati átépítés hetvenöt százaléka kész és a munka folytatódik. Az idén 150 millió forint értékű fejlesztés valósul meg, mondta el lapunknak a kábeltelevíziós szolgáltató társaság vezérigazgatója, dr. Sepsey György. Tovább olvasom