Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Elnökváltás előtt a Pro Urbe

A győri Pro Urbe Egyesület jelenlegi vezetője, Dr. Écsi Béla ügyvéd szakmai elfogultságra hivatkozva nem vállalja tovább a megbízatást, így új elnököt választanak.

A november végi, december eleji közgyűlésig – az időpont egyelőre nem biztos – Bárány István ügyvezető alelnök látja el a lemondott dr. Écsi Béla feladatait. A Kisalföld megkeresésére Écsi Béla úgy fogalmazott, döntenie kellett ügyvédi munkája és a társadalmi munka között, a kettőt ugyanis egyre nehezebben tudta összehangolni. A tagság kapacitálására Écsi januárban ismét ringbe száll a megyei ügyvédi kamara elnöki tisztéért, s megválasztása esetén nem tudna elég időt szentelni a Pro Urbéra, amelynek elnöke a választás évében ugyancsak megnövekedett feladattal kell hogy szembenézzen.
– Továbbra is az egyesület tagja maradok, tagként segítem a munkájukat – mondta a távozó elnök, jelezve, hogy békés vezetőváltás előtt áll a Pro Urbe.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elkerülőutakból védvonalak

A Győrt elkerülő utakat úgy kell megépíteni, hogy azok egyúttal árvízi védvonalat is jelentsenek – ezt tartalmazza egyebek mellett az elkészült rendezési terv. Mindez a szerda esti lakossági fórumon hangzott el a városháza dísztermében, amelyen mintegy hetvenen vettek részt. Az érdeklődés talán azért sem volt elsöprő, mert a helyiek véleményét már több ízben kikérte az önkormányzat. Tovább olvasom