Kisalföld logö

2017. 12. 11. hétfő - Árpád 4°C | 13°C Még több cikk.

Elment a centermenedzser

Egyenes, szókimondó ember volt. Ragyogó kék tekintetét, úriember stílusát, aki csak egyszer találkozott vele, nem felejti.

Vérében volt a kereskedelem, szívében a lelkesedés, lelkében az erő. A legtöbbször elérte, amit akart. Győrbe egy igazi nagy bevásárlóközpontot. Ez a terve is valóra vált, hiszen részese volt az Árkád Győr bevásárlóközpont nyitásának 2006-ban, amit azóta is mint centermenedzser irányított.

Hegyi Ferencet 56 éves korában tragikus hirtelenséggel Budapesten egy munkaértekezleten érte el a végzet. Szeretett családja, felesége és lánya, barátai, munkatársai tehetetlenül és fájdalmukat magukhoz ölelve állnak most, azt találgatva, miért pont ő, miért akkor, amikor ereje teljében, tele újabb tervekkel, szeretett Árkádja karácsonyára és a bevásárlóközpont 2011-es ötödik születésnapjára készült?

A gyász pillanatai ezek, melyekben nem léteznek jó válaszok. Talán az emlékezés az egyedüli, ami vigaszt nyújthat ilyenkor.

„Hegyi Ferenc igazi lokálpatrióta volt" – mondta róla Gyalay-Korpos Gyula, az ECE Budapest Kft. ügyvezető igazgatója. „Rendkívül tapasztalt, dinamikus és nyitott személyiség, akit ezért különösen nagyra értékeltem."

Való igaz, Hegyi Ferenc szerette városát, Győrt, és szerette a győri embereket. Elfogult volt az itt élőkkel kapcsolatban. A kereskedelemben talált magára, és amikor Európa egyik legnagyobb bevásárlóközpont-építő beruházója, az ECE-csoport az Árkád élére rátermett vezetőt keresett, szinte azonnal rátaláltak a már ekkor bevásárlóközpont-igazgatóként tevékenykedő Hegyi Ferencre.

Munkájában és magánéletében is rendszerető ember volt, aki soha nem kímélte magát, de aki tudott szívből nevetni a világ fonákságain, és ha úgy adódott, a szórakozásból, a kikapcsolódásból is kivette a részét.
Szerette és becsülte az életet, néha bizony kétfelől is égetve a gyertyát.

Az alkotó emberek sorsát élte meg, és olyan emlékeket hagyott maga után, amelyek sok-sok esztendőn keresztül idézik majd fel őt a győri utcákra, baráti beszélgetésekbe és az Árkád hatalmas csarnokába.
Halála mind az ECE Budapest Kft. számára, mind a számtalan barát és kolléga számára hatalmas veszteség. Az ECE Hegyi Ferencet saját halottjának tekinti.

Fábián György

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Milliárdos fejlesztések a megyében

A regionális fejlesztési tanács ipartelepítési és telephely-fejlesztési pályázatokról döntött. Ennek… Tovább olvasom