Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 3°C Még több cikk.

Ellopta a biciklit Győrben, elrejtette, aztán már nem találta

A gyanúsított férfi az Aranypart melletti játszótér mögött, a Püspök-erdőben rejtette el a lopott kerékpárt, onnan azonban eltűnt a bicikli. Keresi a rendőrség.


A Győri Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat Sz. S., 48 éves győri lakossal szemben.

A gyanúsított május 28-án 11:00 és 20:45 óra között Győr, Egyetem téren, az Építész műterem és az Audi tanszék között lévő kerékpártárolóban, kulcsos lakattal lezárt, Alu-Rex típusú, sötétkék
színű, 28- férfi vázas kerékpárját eltulajdonította.

A gyanúsított a fenti kerékpárt május 28-án este Győrben, az Aranypart melletti játszótér mögött, a Püspök-erdőben rejtette el, azonban amikor a kerékpárért visszament, azt már nem találta ott.

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki 2014. május 28-án éjjel, vagy 2014. május 29-én a kora reggeli órákban a Püspök erdőben talált egy ALU REX típusú sötétkék 28 as kerékpárt, illetve bármilyen információval rendelkezik a kerékpárról, illetve annak megtalálójáról, az a 96/520-000/15-33-as telefonszámon hívja a Győri Rendőrkapitányságot
hivatali időben, illetve a 107 és 112 hívószámot a nap bármely szakában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ha megnyitják a Révait, így járnak majd a buszok Győrben

A Baross híd Révai Miklós utcai hídnyílását augusztus 12-én, kedden újra megnyitják. Tovább olvasom