Kisalföld logö

2018. 09. 19. szerda - Vilhelmina 13°C | 27°C Még több cikk.

Ellenőriz a hivatal

Budapest - A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) az EU-forrásokból finanszírozott támogatások kifizetése előtti eljárásrendnek megfelelően helyszíni ellenőrzéseket is végez – adta hírül szerkesztőségünknek Soproni Horváth Lajos sajtófőnök.
A gépek, technológiai berendezések beszerzéséhez igényelt támogatások kedvezményezettjei október 1 és 31 között nyújthatták be a megítélt támogatásokhoz szükséges kifizetési kérelmeiket, az MVH ezeknél várhatóan december közepéig tart helyszíni ellenőrzéseket.
A zökkenőmentes lebonyolítás érdekében az MVH javasolja, hogy a kedvezményezettek a támogatott beszerzéssel kapcsolatos minden dokumentum – részletes tájékoztató az MVH honlapján (www.mvh.gov.hu) olvasható – eredeti példányait tartsák előkészítve.
A beszerzett gépet, eszközt, technológiai berendezést ellenőrzésre alkalmasan (hozzáférhető letisztított, olvasható állapotú alvázszám/gyártási szám/motorszám/adattáblával) az ellenőrzés megbeszélt helyszínére kell szállítani, hiányuk az ellenőrzés akadályozásának minősülhet, és az EU-rendeletekben, jogszabályokban hatályos jogkövetkezményekkel járhat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagy vadászat apróvadakra

Koroncó - Több mint ezer fácánt, néhány nyulat és egy rókát lőttek ki kilenc nemzet képviselői a… Tovább olvasom