Kisalföld logö

2018. 09. 26. szerda - Jusztina 4°C | 15°C Még több cikk.

Elköltözik a roma iroda Téten

A város roma kisebbségi önkormányzatának jelenlegi helyét a kistérségi irodaházban sokan nem tartják a célra megfelelőnek, ezért a téti képviselő-testület legutóbbi ülésén foglalkozott a témával.

Döntés született arról, hogy egy, a jelenleginél nagyobb helyiséget kap a kisebbségi önkormányzat a Rákóczi utca 1. szám alatt, ahol az önkormányzat eddig átmeneti lakásnak használt ingatlana található. Pár héten belül ide költözhet át az iroda. Kukorelli László polgármester arról is tájékoztatott, hogy a megközelítés szempontjából még ennél is praktikusabb helyet keresnek a továbbiakban a roma önkormányzatnak.

Ugyanis a tervek szerint hamarosan elkészül a városban a kistérség lakóinak szakellátását biztosító gyógyítóház, több helyi, egészségüggyel kapcsolatos szolgáltatás oda költözhet át és így több ingatlana felszabadul a városnak.

Olvasóink írták

 • 3. annobon 2010. december 07. 11:25
  „Irány Kanada, Svédország és Franciaország! Ja, hogy aztán vissza lesznek toloncolva? Vajon miért? :)”
 • 2. vonLichthofen 2010. december 07. 01:54
  „Kukorelli László polgármester Úr,
  tett a szívedre hasznos munkában mekérgesedett kezedet és valdd be őszintén - az elköltöztetés oka nem más, mint hogy a kistérségi irodaházban lehetetlenság volt dolgozni a naponta ott összegyűlt kistérségi kisebbségek dajdajozása, gyerekek százainak zajongása és a mosdatlan emberek és ruhák elviselhetetlen szaga miatt.

  Ismerd el Öreg, ne habozz!”
 • 1. háté 2010. december 06. 23:06
  „Elköltözik a roma iroda Téten----A város roma kisebbségi önkormányzatának jelenlegi helyét a kistérségi irodaházban sokan nem tartják a célra megfelelőnek,

  Szerintem egész Magyarországon nincs normális hely, számukra!--költözzenek el!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ápolói presztízs - szakmai napot szerveztek Győrben

˝A munkahelyeken a motiváció nem tulajdonság, amit az alkalmazott magával hoz, de nem is vezetői manipuláció és még csak nem is kizárólag pénz dolga.˝ Tovább olvasom