Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Elképzelhető intézménybezárás

Elképzelhető, hogy intézménybezárásra is sor kerül Győrben a közeljövőben – derült ki Balogh József győri polgármester szavaiból a hétfői városházi sajtótájékoztatón.
A politikus kifejtette: a tervezett átszervezések – amelyek hat-hét intézményt érinthetnek nagyobb mértékben – előkészületei most folynak, s a pontos részletek várhatóan február elejére dőlnek el. Hozzátette: ha az intézkedések nyomán épület szabadul fel, azt továbbra is az adott ágazat hasznosíthatja. Kun András alpolgármester lapunknak megjegyezte: az átszervezések során szakmai, emberi és anyagi szempontokat vesznek figyelembe, ebben a sorrendben.
A polgármester a múlt heti hóhelyzetről is beszámolt. Elmondta: a rendkívüli időjárás 13 millió forintjába került a megyeszékhelynek. A városvezető tájékoztatása szerint szombatig sikerült biztosítani a fő- és a tömegközlekedési útvonalak járhatóságát, s a hét végén a lakóutak kerültek sorra. Balogh József arra hívta fel a figyelmet, hogy a járdák síkosságmentesítésére, valamint a lelógó jégcsapokra továbbra is nagy figyelmet kell fordítaniuk az ingatlanok tulajdonosainak, bérlőinek, kezelőinek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meleg tea, élelmiszer, lelki segély

A lehetőségeket meghaladó telt ház van a Hajléktanokat Segítő Szolgálat győri intézményeiben. A… Tovább olvasom