Kisalföld logö

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 14°C Még több cikk.

Elképesztő: megbízta egy munkával, majd jól megverte a férfit Győrszentivánon

Gyomorba, arcon ütötte a 21 éves gyanúsított a férfit, majd amikor földre került, testszerte rugdosni kezdte. Elfogták a fiatalt.

A Győri Rendőrkapitányság nyomozói beazonosították és a napokban elfogták azt a körözött férfit, aki augusztus 7-én Győrszentivánon rablást követett el.

A nyomozás megállapította, hogy a gyanúsított a fenti időben megállapodott egy győri lakossal, hogy győrszentiváni házának udvarán kerti munkákat fog végezni.

A sértett a megbeszéltek szerint elkezdte a munkálatokat, majd a gyanúsított kis idő elteltével a kert végébe csalta, ahol bántalmazta: egy-egy alkalommal gyomorba, majd arcon ütötte. Miután az ütéseket szenvedő fél földre rogyott, testszerte rugdosni kezdte, majd a földön fekvő férfi ruházatából kivette pénztárcáját és fenyegetve követelte a bankkártyákhoz tartozó PIN kódokat. Miután a bántalmazott nem adta meg a kódokat, folytatta a sértett rugdosását.

Időközben az ütlegeléseket elszenvedő férfinek sikerült a földről felállnia és tárcáját visszaszerezve elfutott az udvarról.

Ugyanezen a napon, a sértett a távozását követően kis idő elteltével visszatért a gyanúsított lakcímére, mivel motoros kerti kapájának több
alkatrészét otthagyta. Miután összepakolta a dolgait és távozni akart, a gyanúsított elé állt majd egy hirtelen mozdulattal kikapta a zsebéből
pénztárcáját, amit átforgatott, majd az utcán eldobta.

A sértett a kertben történt bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket, bordatörést szenvedett.

A nyomozók felderítették, hogy az elfogott férfi 2014. áprilisában és júniusában két győrszentiváni családi házba észrevétlenül besurrant,
majd a lakásokból ellopott egy pénztárcát és egy női táskát, melyekben a tulajdonosok személyes okmányai és készpénze volt.

A Győri Rendőrkapitányság a 21 éves őrizetbe vett győri férfi ellen rablás bűntett, súlyos testi sértés bűntett illetve két rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megyei ugróköteles csajok akarják meghódítani a YouTube-ot! - videó

A Ki Mit Tube tehetségkutató versenyen egy bakonyszentlászlói ugróköteles csoport mutatja meg nem akármilyen akrobatikus tudását. Tovább olvasom