Kisalföld logö

2017. 02. 27. hétfő - Ákos, Bátor 2°C | 14°C Még több cikk.

Elítélték a párját féltékenységből agyonverő bokszolót

Hét év börtönre ítélte a Győri Ítélőtábla Hideg Szilvesztert, a volt országos bajnok bokszolót, aki három éve puszta kezével agyonverte élettársát.

A Győri Ítélőtábla ezzel csütörtökön lényegében helybenhagyta a Tatabányai Törvényszék döntését, főként a feltételes szabadlábra helyezés azóta kedvezőbbé vált szabályozására tekintettel. Hideg Szilveszter büntetéséből egy harmadot elengednek, s mivel összesen 20 hónapot töltött előzetesben, még körülbelül három börtönéve van hátra az 51 éves bajnoknak.

A vádlott élettársa egy gyenge, negyvennégy éves nő volt, a börtönből szabadult. Párja hazavárta Oroszlányba, de 2010 nyarától állandóan veszekedtek. A sértett a szomszédtól kölcsönkért 15.000 forintot, elcsatangolt a közös lakóhelyükről, 4 napig nem látták. November 8-án Hideg Szilveszter az utcán találkozott a a nővel, aki két hajléktalan férfivel volt, a profi ökölvívó az egyiket mérgében állon ütötte, élettársát pedig fellökte, majd hazakísérte. Számon kérte rajta a 15.000 forintot, majd miután a sértett azzal nem tudott elszámolni, két pofont kevert le neki, bezárta a lakásba és elindult saját lányához. A sértett kiszökött, de megint összefutott a férfivel, aki hazavitte.

A másnapra virradó éjszakán a féltékeny Hideg Szilveszter puszta kezével végzetes koponyatörést okozott a gyenge nőnek. Utána a sértett arcáról letörölte a vért, a nyomokat próbálta eltüntetni, kisebb-nagyobb sikerrel, mert ezek is bizonyították később a tettét.

A bajnok még hajnalban átment a szomszédokhoz azzal, hogy a sértett halva feküdt mellette az ágyon, amikor felébredt és át akarta ölelni.
A törvényszék tavaly hét év börtönre ítélt Hideg Szilvesztert, ez ellen mind az ügyész, mind a védelem fellebbezett, most azonban jogerősen is ennyit szabtak ki a tettét következetesen tagadó bokszolóra.

Olvasóink írták

 • 10. háté 2013. november 01. 19:41
  „9. gonzo - neked?
  De tudod, az embereknek van egy tulajdonsága, tájékozódik!”
 • 9. gonzo 2013. november 01. 10:22
  „7.háté,csak annyit kiegészítésül,hogy aki előre betöltött duplacsövűvel várja az amúgy saját maga által odahívott vitapartnerét,majd mikor azok távoznának belerúg az autójukba-kiszállásuk után meg rögtön levadássza őket,nos ennél az embernél ne beszéljünk már hirtelen felindulásról.

  Családját védte-ezt hol hallottad?
  Zsarolás-ezt hol hallottad?

  Ezeket csak azért kérdezem,mert én nem hallottam.Hátha te többet tudsz és megosztod az információid velünk.


  Az számomra is nyilvánvaló,hogy ami történt az nem az azt megelőző 24 óra végkifejlete,a szálak nyilván sokkal-sokkal régebbre nyúlnak vissza.De hirtelen felindulásról ne beszéljünk már.”
 • 8. Csetneky 2013. november 01. 09:19
  „Szép kis család lehetett.”
 • 7. háté 2013. november 01. 07:59
  „A Vadkan presszós, aki családját védte az aljas zsarolóktól 30-évet kapott hirtelen felindulásból elkövetett tettéért. Egy csak féltékenységből /passzióból/ gyilkoló, 7-évet!
  Itt mutatkozik meg milyen országban élünk, - a korruptak- zsarolók, mammon imádók fontosabbak a törvény előtt, mint az egyszerű emberek!
  - a törvényalkotók, a törvényt alkalmazók maguknak alkotják a törvényt!”
 • 6. Mankapunka 2013. október 31. 16:13
  „Sosem esik le a tantusz a nőknek, hogy ezek az alfahímek már csak ilyenek.”
 • 5. Ovinkor 2013. október 31. 14:30
  „Az ítélet enyhének tűnik.”
 • 4. Lívia66 2013. október 31. 14:29
  „Kétszer is leírták, hogy "gyenge" nő volt ! És ha erős lett volna akkor megérdemelte volna a verést , vagy mi ?
  Amúgy igaza van Hyppolitnak, "zsák a foltját" megtalálta.”
 • 3. Sanyi32 2013. október 31. 13:25
  „Döbbenet!”
 • 2. alekínyó 2013. október 31. 13:04
  „Aki agyonüt egy nőt,annak miért is engednek el egyharmadot??? A "Vadkanos" meg 30 évig bennt marad? Azt gondolom, itt valami nagyon nincs rendben...”
 • 1. Hyppolit 2013. október 31. 12:04
  „Összeáll egy ilyen erkölcsi szinte álló börtönből szabadult nővel, aztán agyonüti!? Azt mondják: zsák a foltját..Milyen sportoló, vagyis bokszoló, aki ringen kívül is KO-t ad? Mindenképpen szomorú eset.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vád: brutálisan bántalmazta volt élettársát Győrújbaráton

A rendőrség lezárta a nyomozást a 46 éves férfi ügyében, aki kutyapórázzal és ragasztószalaggal… Tovább olvasom