Kisalföld logö

2017. 10. 18. szerda - Lukács 12°C | 22°C Még több cikk.

Elismeréseket adtak át az Idősek Világnapján

Október 12. az Idősek Világnapja. Ez alkalomból a győri önkormányzat több mint 10 éve rendez ünnepséget a város szépkorú lakói számára, s a Városháza Ezüst Emlékéremmel ismeri el azokat, akik segítik a nyugdíjas mozgalmat.

Zsúfolásig megtelt szerdán délelőtt a Városháza, ahol dr. Somogyi Tivadar alpolgármester köszöntötte a megjelent időseket.

Az Idősek Világnapi ünnepségen az alpolgármester elmondta: egy közösség, egy város szociális érzékenységét az mutatja meg igazán, hogy miként gondoskodik a gyerekeiről és időseiről. Győr mindent megtesz azért, hogy az idősek jól érezzék magukat. Ugyanakkor elismerte: a győri önkormányzatnak könnyű dolga van, mert a városban segítőkész, aktív nyugdíjas egyesületek és klubok tevékenykednek.

A Városháza Ezüst Emlékérmet Somogyi Tivadar és Simon Róbert Balázs alpolgármester adta át Babos Ferencnének, Bandi Istvánnénak, Csordás Józsefnek, Duck Líviusznak, Fekete Istvánnak, Horváth Antalnak, Horváth Józsefnek, Késmárki Gyulának, Konrád Lajosnénak, Kókai Zoltánnénak, Krokker Istvánnénak, Kovács Gábornénak, Kovács Lászlónak, Kustyán Gyulánénak, Lakics Gyulánénak, Lély Zsigmondnének, Losonczy Károlynak, Maschler Brúnónak, Nagy Lajosnak, Nagy Péternek, Prém Tibornénak, Palkovits Mátyásnak, Rigó Sándornénak, Sej Dezsőnek, Szabó Istvánnénak, Takács Istvánnénak, Tolnay Imrének és Vért Vincének.

Olvasóink írták

  • 1. háté 2011. október 13. 11:54
    „Beindult a választási hadművelet narancs ködben.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új dokumentumok a győri várról - megmentenék a Duna-bástyát - videó

1710 és 1810 közötti dokumentumokat mutatott be a győri várról az Arrabona Városvédő Egyesület… Tovább olvasom