Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Elismerések rendőröknek az ünnepen

Budapest–Győr - Az igazságügyi miniszter rendőrségi tanácsosi címet adományozott Szabó Jenő alezredesnek, a főkapitányság bevetési szolgálatvezetőjének. Soron kívül előléptette Lőrincz István főtörzsőrmestert, a soproni közrendvédelmi osztály járőrét, dicséretben és jutalomban részesítette Kertész Zoltán zászlóst, soproni körzeti megbízottat.
Az országos rendőrfőkapitány dicséretben és jutalomban részesítette Bánhalmi Zsolt ezredest, a főkapitányság bűnügyi igazgatóját, Végső Attila alezredest, a bevetési szolgálat osztályvezetőjét, Szalai Rita alezredest, kiemelt főelőadót és Novák István főtörzszászlóst, soproni közrendvédelmi szolgálatparancsnokot.

Az országos rendőr-főkapitányság rendészeti főigazgatója dicséretben és jutalomban részesítette Németh Lajos ezredes, rendészeti igazgatót, Póczik Ottó főtörzszászlóst, győri körzeti megbízottat. Az országos bűnügyi főigazgató Rippert Sándor alezredes, felderítő osztályvezetőt részesítette dicséretben és jutalomban.

Többeket előléptetett az országos főkapitány, míg megyei rendőr-főkapitányi dicséretben és jutalomban 42-en részesültek.

Olvasóink írták

  • 1. matyi41 2008. október 25. 19:19
    „Szerintem az összes rendőrt megilleti a dícséret és elismerés, aki ott szolgált és védett, hidegben, keddtől csütörtök estig!!!!!
    Köszönjük rendőrök!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Üzleti vitarendezés baseballütőkkel

Győr - Valószínűen tömegverekedést akadályozott meg a rendőrség az elmúlt szombaton Győrben, amikor… Tovább olvasom