Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 22°C Még több cikk.

Elismerés: tűzoltókat, rendőröket jutalmaztak

A Magyar Köztársaság elnöke Erdős István alezredesnek, a Csornai Rendőrkapitányság vezetőjének a Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt kitüntetést adományozta.
A belügyminiszter Laposa Péter alezredesnek, a megyei főkapitányság igazgatásrendészeti osztályvezetőjének tanácsosi címet adott.

A győri tűzoltóság március 15. alkalmából tartott állománygyűlésén a megbízott parancsnok, Kuti Rajmund jutalmat adott át a február 18-i, Szarvas utcai gázrobbanás körülményeinek kivizsgálásában részt vevő Éhn Márton rendőr főtörzszászlósnak, Horváth Miklós rendőr törzszászlósnak és Schmidt Attila rendőr főtörzsőrmesternek. A tűzoltók közül Bíró István hadnagyot az országos katasztrófavédelmi főigazgató főhadnaggyá léptette elő.

A győri tűzoltóparancsnok Szilágyi Mátyás főtörzsőrmestert, Nagy András őrnagyot, Bakcsányi Péter főhadnagyot, Saru Zsolt hadnagyot, Beke Csaba, Fekete Gábor, Erdei Csaba és Violka Róbert főtörzsőrmestereket, Lang Gergely, Petz Mátyás és Papp Norbert törzsőrmestereket, valamint Farkas Attila őrmestert részesítette dicséretben és jutalomban.

Olvasóink írták

 • 4. Tabornok 2011. március 12. 20:54
  „"A győri tűzoltóság március 15. alkalmából tartott állománygyűlésén a megbízott parancsnok, Kuti Rajmund jutalmat adott át a február 18-i, Szarvas utcai gázrobbanás körülményeinek kivizsgálásában részt vevő Éhn Márton rendőr főtörzszászlósnak, Horváth Miklós rendőr törzszászlósnak és Schmidt Attila rendőr főtörzsőrmesternek." GRATULA!
  Miért a tűzoltó parancsnok tünteti ki a rendőröket? Milyen jogviszony áll fenn a tűzoltóság parancsnoka és a rendőrök között?”
 • 3. MTT 2011. március 12. 15:53
  „Mikor azokat tüntetik ki, akik ilyen munkát végeznek, az "okosabbja" elkezd hurrogni.
  De:
  - amikor az ő házát kell oltani, - természetes, hogy ott a tűzoltó és menti a szeretteit
  - amikor baleset, vagy bármilyen bűncselekmény vagy sérelem éri, - természetes, hogy ott a rendőr.
  Tényleg, kedves "fityesz", ez a természetes?! Szerintem az a hozzáállás, amit Ön leírt, az Önt minősíti. "egó"-nak igaza van, kérem, szereljen fel és álljon be bármelyik egységhez, meglátjuk meddig bírja.”
 • 2. egó 2011. március 12. 12:08
  „fityesz! Nálunk azt úgy hívják, prémium a többletmunkáért, vagy az átlagnál jobb, az alapelvárásnál több teljesítményért. Még akkor is, ha nálunk alig fizetnek ilyet. Ha irigyled tőlük, menj el tűzoltónak, vagy rendőrnek, esetleg dolgozz úgy, hogy a cégednél premizáljanak.”
 • 1. fityesz 2011. március 12. 09:57
  „......csupán azért,mert a munkájukat végezték.A többi munkáját végző magyart ki tünteti ki?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Haynau a Városházán

Az Arrabona Városvédő Egyesület nyomatékosan kéri a Városház dísztermében lévő Haynaut is ábrázoló… Tovább olvasom