Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Elhullott őzbak - Hurkokkal védte szőlőjét egy kajárpéci férfi

Acéldrótból készült hurkokkal védte szőlőjét az a kajárpéci férfi, akit a Pápai Rendőrkapitányság két körzeti megbízottja fogott el.

A rendelkezésre álló adatok szerint Lovászpatonán, a szőlőhegyben egy elhullott őzbakra lett figyelmes az egyik helyi lakos.

Értesítette a vadőrt, aki azonnal jelezte a helyi körzeti megbízottnak, hogy az állat egy szőlősorok között kifeszített hurok miatt pusztult el.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu


Varga Csaba rendőr. főtörzsőrmester és Hegyi Roland rendőr őrmester körzeti megbízottak a helyszínre érkeztek, ahol két, vad elfogására szolgáló acélhurkot foglaltak le.

Az elhullott állatot a vadőr elszállította. Az elkövető kilétének megállapítására az egyenruhások adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként még aznap lakásán intézkedtek az 59 éves V. I. kajárpéci lakossal szemben.

A férfi gyanúsítottként tett vallomásában elismerte, hogy ő helyezte ki szőlőjében a hurkokat. Állítása szerint ezt azért tette, hogy az ott kárt okozó vadakat elriassza.

Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya orrvadászat bűntett, valamint állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – folytat büntetőeljárást a férfi ellen - közölte a police.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megkezdődött a Győri Geotermikus Projekt első kútfúrása

A Pérnél elindult beruházás várhatóan évi 340-400 terajoule-nyi hő leadását biztosíthatja. Tovább olvasom