Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

Elhagyja a Heti hetest

Havas Henrik, a népszerű televíziós újságíró Győrben dedikálta legújabb, "Szeretők" című könyvét. Lapunknak elmondta, hogy a TV"-höz szerződik.
Havas könnyed eleganciával, farmerban jelent meg a dedikáláson. Rajongói már fél órával az esemény előtt gyülekeztek a különböző Havas-könyvekkel a hónuk alatt. Jellemzően a hölgyek voltak többségben, de az urak is szép számmal képviseltették magukat. Volt, aki csak egyszerűen egy aláírást és egy dátumot kért a kötetbe, mások a sok szeretettel formula mellőzését kérve egy egészen egyedi kézzel írt mondatra vágytak.
A Szeretők című kötet gyorsan a toplistákra ugrott, jelezve, a téma érdekli az embereket. Hogy mégsem erről kérdeztük Havas Henriket, annak az volt az oka, hogy tegnap röppent fel ismét egy hír: elhagyja a Heti hetest.
– Pintér Dezső elnök azt jelentette be, hogy a TV 2-höz szerződik. De az ügyről további részleteket nem árul el. Mennyire vegyük készpénznek, hogy elmegy az RTL-től, hiszen ez már olyan sokszor felmerült.
– Ez teljesen komoly. Jó, tudom, tavaly is mondtam ezt és két hónap után visszacsaltak, de ez most végleges. Bár a többiek a műsorban nem hiszik el.
– Egy műsorra szerződik a TV 2-höz, vagy több mindent is csinál náluk ?
– Pintér Dezső állítólag már elmondta, hogy egy szórakoztató show-műsorról van szó, ami nem annyira politikai. Szóval ezt én is megerősíthetem. Valami ilyesmiről van szó. Néhány nap alatt nagyon gyorsan haladtunk előre a tárgyalások során.
– Nagyon titokzatos. Mi lesz ez a műsor, a már sokat emlegetett Larry King-show magyar módon ?
– A Larry Kinggel nem jár messze a valóságtól. Naponta jelentkeznék, és beszélgetnék különböző emberekkel. Ennél sokkal többet most ne várjon tőlem. Annyit azonban elmondhatok még, a magyar televíziózásban ilyen volumenű műsor nem volt, de nagyon el tudom képzelni az életemet enélkül is, ha nem jönne létre. Épp elég a tanítás, a könyvírás, és az interjúkötetek után most már jó lenne valami komolyabbat is írni, mondjuk drámát vagy regényt.

Olvasóink írták

  • 1. mtt 2008. május 07. 10:25
    „Értelmesebb embernek tartottam vmikor ezt a Tanár urat, de mint sok más hasonszőrűről, róla is kiderülni látszik, hogy egy bulvár sajtó állandó főszereplője....Sajnálom, többet néztem ki belőle. Volt ő már minden csatornán, sehol sem maradt sokáig, vajon miért?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az ébresztő püspökre emlékeztek

Hagyományteremtő szándékkal gyűltek össze a minap a győri Öregtemplomban a Nyugati (Dunántúli)… Tovább olvasom