Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Elfogták a vámosszabadi házakba betörő 20 évest - fotók

A helyi körzeti megbízott és a polgárőrök közösen fogták el, a gyanú szerint több házba betört, különböző értékeket lopott.

A falu körzeti megbízottja és a vámosszabadi polgárőr egyesület két tagja január 26-án a kora esti órákban Vámosszabadi településen közösen láttak el szolgálatot, melynek során 18 óra 25 perckor az egyik családi háznál tetten érték M. Attila győri lakost, amint éppen az ingatlan kerítésén kimászva próbált a helyszínről távozni.

A 20 éves férfit a polgárőrök feltartóztatták, ő azonban dulakodott velük és ellenállt az intézkedésnek, majd menekülni kezdett. Az időközben helyszínre érkező rendőrök a gyanúsítottat egy közeli ingatlanban elfogták, majd előállították a Győri Rendőrkapitányságra.


Ezeket zsákmányolta a vámosszabadi betörő. Forrás: police.hu

A nyomozók az ügyben tartott házkutatás alkalmával korábbi betörésekből származó különböző értékeket foglaltak le, a férfi a terhére rótt cselekményekre beismerő vallomást tett.

A Győri Rendőrkapitányság nyomozói közfeladatot ellátó személy támogatója elleni erőszak bűntett, lopás bűntett és más vagyon elleni bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 20 éves gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tűz volt a győri alumínium üzemben

A Nyírfasoron lévő alumínium üzemben a szellőző-elszívó égett kedden. Tovább olvasom