Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -2°C | 2°C Még több cikk.

Elfogták a győri Erzsébet parkban nemi szervét mutogató férfit - fotó

A 46 éves győri férfi két fiatal lánynak mutogatta magát Győrben.
A rendőrség ügyeletét július 11-én 18 óra 35 perckor egy édesanya értesítette, hogy Győrben, az Erzsébet ligetben - másfél órával korábban - egy férfi a nemi szervét mutogatta. A bejelentő elmondta, 15 éves lánya és 17 éves barátnője a padon beszélgettek, mikor az 50 év körüli férfi melléjük ült, elővette férfiasságát és játszani kezdett vele. Pár percig, szótlanul mutogatta magát, egy babakocsival érkező anyuka azonban megzavarta és kerékpárjával elhajtott a parkból. A lányok kora este értek haza, akkor mondták el a velük történteket - írta beszámolójában a rendőrség.

A győri nyomozók széles körű adatgyűjtésbe kezdtek és a személyleírás alapján július 17-én délelőtt munkahelyén elfogták a bűncselekménnyel gyanúsítható férfit. A Győri Rendőrkapitányság a 46 éves győri lakos ellen szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

A rendőrség felvétele >>
A rendőrség felvétele >>


Olvasónk egy üzenetben július 12-én hívta fel figyelmünket a mutogatóra

"Győrben az Erzsébet ligetben fényes nappal 07.11.-én délután 16.30 körül a 15 éves lányom és barátnője mellé leült egy férfi, és elővette a nemi szervét, azt mutogatta, a lányok felkeltek a padról, siettek ki a ligetből, de a férfi utánuk ment, próbálta mindig bekeríteni őket akár merre indultak, eléjük került. Végül találkoztak egy anyukával, 3 gyerekével volt, ő segített nekik, de a férfi messziről még mindig integetett nekik. A rendőrségnek szóltunk, tudnak róla,keresik ezúton nekik is köszönöm a gyors segítséget ....Vigyázzatok, kerüljétek a ligetet... Ki tudja,mikor bukkan fel újra.

Itt szeretném megköszönni a 3 gyerekes anyukának a segítséget,ki tudja, mi lett volna ha akkor nem jön."

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az Auchan idén biztosan nem `száll le´ Győrbe

A francia multi a győri építkezés helyett jelenleg az áruházak melletti benzinkutak bővítésére koncentrál. Tovább olvasom