Kisalföld logö

2017. 10. 18. szerda - Lukács 12°C | 23°C Még több cikk.

Elfogadták a megyei önkormányzat költségvetését

A megyei közgyűlés február 15-i ülésén 14 igen szavazattal, 3 tartózkodás mellett elfogadta a megyei önkormányzat 2013. évi költségvetését.
A 2013. évi költségvetés rendelettervezete az Államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról rendelkező kormányrendelet által meghatározott szerkezetben és tartalommal került összeállításra; a bevételek és kiadások előírásszerű bemutatásán túl tartalmazza az éves létszámkeretet, a kötelező és önként vállalt feladatok bemutatását, a költségvetési előirányzatok változtatására és a tartalékok felhasználására vonatkozó rendelkezéseket.

A megyei önkormányzat költségvetési bevételeinek és kiadásainak főösszege 337.738 E Ft. A beterjesztett költségvetés kiadásai és bevételei egyensúlyban vannak.

A központi költségvetésből Győr- Moson-Sopron Megye Önkormányzata 261.200 E Ft támogatásban részesül, amely azonos az előző évivel.

Ezt egészíti ki az előző pénzmaradvány és a reálisan számba vehető saját bevétel. Ezen bevételek határozzák meg a 2013 .évi gazdálkodás feltételeit.

A rendelettervezetben meghatározásra kerültek a 2013. évi költségvetés végrehajtási szabályai, amelyek betartása, illetve betartatása garanciát jelent a megyei önkormányzat biztonságos, szabályszerű gazdálkodására.

A megyei önkormányzat 2013. évi költségvetése itt megtalálható >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megállni tilos: nem parkolhatnak a buszok a Mester utcában

A Győri Útkezelő Szervezet úgy döntött: nappal megállni tilos a Mester utcában a balesetveszélyes helyzetek megelőzése érdekében. Tovább olvasom