Kisalföld logö

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 2°C | 11°C Még több cikk.

Elég a legelő a kecskéknek, de olcsón bérelni is lehet

A belvíz az udvarát is elöntötte véneki olvasónknak, aki 11 kecskéjét így nem tudja hol legeltetni. A polgármesterhez fordult segítségért, ám a dolgok rosszul sültek el.Olvasói kérdés

A belvíz az udvarunkat is elöntötte, 11 kecskémet nem tudom hol legeltetni, nincs mit enniük. Kértem a polgármestert, a házunk melletti rétet ne nyírassa le, a fűnyírást elvégzik ott a kisgidák. Meg is ígérte. De aztán mégis kijöttek a közmunkások, hiába kiabáltam nekik, lenyírták ezt a részt és még sértegettek is. Annyira fáj, ami történt. Ennyi segítséget nem kaphat az ember?
Nagy Lajosné, Petőfi utca 2.
Jakusné Ságer Anna, Vének polgármestere elmondta, hogy valóban megkereste az asszony és meg is ígérte neki, megteszi, amit kért. Szólt a közmunkásoknak, hogy a házuknál lévő réten csak az út melletti sávban nyírják le a füvet, ahol a leginkább szükséges ezt mielőbb elvégezni. A munkába kezdő közmunkásokat a faluvezető tudomása szerint olvasónk illette nyomdafestéket nem tűrő szavakkal, ezért nyírták le dühükben az egész területen a füvet. A polgármester meggyőződése, hogy a hasonló helyzetek megoldhatók, megelőzhetők, de csak nyugodt, udvarias hangnemben. Megjegyezte, hogy a közelben számos lehetőség van legelőhely bérlésére jelképes összegért. Ez a legális megoldás szerinte a kecskék takarmányozására.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Húsz nap munkavégzés megszakítás nélkül

˝Ismerősöm szerződése folyamatos műszakról szól. Mennyi pihenőidő jár folyamatos műszaknál, lehet… Tovább olvasom