Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Ékszert loptak: önkormányzati dolgozónak adták ki magukat

Egy 78 éves asszony Szabolcska utcai lakásába csengetett be három ismeretlen. Önkormányzati dolgozóknak adták ki magukat.
Elmondásuk szerint az a feladatuk, hogy idős embereket látogassanak meg. A hivatalnak ugyanis egyszeri szociális segély kiutalására van lehetősége annak fejében, hogy az arra rászoruló legalább 200.000,-Ft készpénzt tart otthonában. Mivel a sértett nem rendelkezett ennyi készpénzzel, tőle az elkövetők arany ékszer bemutatását is elfogadták. A gátlástalan trió minden nehézség nélkül tudta meg az értékek rejtekhelyét. Míg a csapat férfi tagja az idős asszonyt a konyhába csalta, addig nő társai akadálytalanul pakolták el az értékeket.

Távozásukat követően a tároló edényke hiányzó ékszertartalma láttán tudatosult csak a nyugdíjas asszonyban, hogy bizony csúnyán becsapták és meglopták a behízelgő modorú „ál" önkormányzati dolgozók.

Nyakon csípett elkövetők

Még 10 percig sem élvezhette a lopott lábbeliket az a 19 éves győri férfi, aki kedd hajnalban a Kovács Margit úti társasház II. emeleti, lépcsőházi tároló szekrényét törte fel. Egy-egy pár Mustang edzőcipővel és Adidas papuccsal menekült el a helyszínről, mivel a tulajdonos pakolás közben zavarta meg őt. A sértett gyors bejelentése és kiváló személyleírása alapján a győri járőrök perceken belül elfogták, majd előállították a Kossuth Lajos utcai férfit.

Abdán, a Dobsa téren szórakoztak egyik éjszaka tizenéves fiatalok. A hét kemény „legény" a buli hevében kivágott, majd eltüzelt három, 80x120 cm-es, a téren felállított fa információs táblát. A 14-17 év közötti helyi, öttevényi és mosonszolnoki tanulók tettüket elismerték, mellyel mintegy 150.000,-Ft kárt okoztak a táblákat kihelyező egyesületnek.

Olvasóink írták

 • 3. kenyeres 2010. május 18. 11:22
  „http://szeretet.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=91561”
 • 2. Filtec 2010. május 15. 00:11
  „ 
   
  "...elfogták, majd előállították a Kossuth Lajos utcai férfit."

  Kik lehettek?”
 • 1. Baradlay 2010. május 14. 23:43
  „Onkormanyzat=ciganyok!!!!!!!!!!Szegeny neni!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hadijátékok Győrben

Harctechnikákkal és fegyverekkel is ismerkedhetnek azok, akik ellátogatnak hétvégén Likócsra, az… Tovább olvasom