Kisalföld logö

2016. 10. 27. csütörtök - Szabina 5°C | 12°C

Egyre sikeresebb az Esküvő

Győr - Sok száz érdeklődő tekintette meg a hétvégén a Zichy-palota negyvenhét kiállítóval lebonyolított kétnapos Esküvő kiállítását.

Keglovich Ferencné, a Zichy-palota vezetője elmondta, a 14. alkalommal rendezett börze története során egyre sikeresebbé vált. Jó pár éve már csak az egyetemi csarnok által nyújtott nagy tér elegendő a bemutatókhoz, idén még szombaton is lett volna új jelentkezőjük.
A szalonok a jellemzően egyre díszesebb és romantikusabb menyasszonyi ruhákon kívül a vőlegények igényeinek ugyancsak igyekeznek elébe menni – már ami a ruhát és kiegészítőket illeti... Megjelennek azonban a kiállításon a virágkötők, cukrászok, meghívókészítők, videofelvételt készítők, fényképészek, dekorációsok – akik mára elkülönültek a virágkötőktől –, sőt, az esküvőihonlap-készítők (www.ateeskuvod.com), és természetesen a több tízmilliós pazar esküvői limuzinok bérbeadói.

A kiállítás két napja alatt bemutatókon is felvonultatták a legújabb menyasszonyiruha-divatot. Kattintson a képre, nézze meg galériánkat! Fotó: Fazekas Barnabás
Megyén kívülről, a régióból és Csallóközből is érkeznek kiállítók, látogatók. Itt ismerkedhettünk meg Bugár György hivatásos dunaszerdahelyi vőféllyel, aki 26 éve tevékenykedik ezen a szép területen. Túl van már hatszáz esküvőn... Olyannyira jól teszi a dolgát, hogy fia is követi őt szép, hasznos hobbijában.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szülei is féltek az ámokfutótól

Tét, Győr - „Anyukám, isten veletek, agyonütöttem... Jönnek értem a rendőrök, de nem megyek… Tovább olvasom