Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Egyiptomba utazhat a szerencsés

Egyre több szolgáltató ismeri fel, hogy ügyfeleit a minőségi munkán kívül valami extra dologgal is meg kell lepni.
Egyre több szolgáltató ismeri fel, hogy ügyfeleit, kiemelt partnereit a tökéletes, minőségi munkán kívül időnként valami extra dologgal is meg kell lepni. A 15 éves Security Patent, mint a régió egyik legnagyobb biztonsági cége, is élt a lehetőséggel, és egyiptomi utazást ajándékozott törzsügyfelei közül egy szerencsésnek.

Holló Sándor ezredes, Győr rendőrkapitánya vállalta, hogy kihúzza a három évnél hosszabb távon a Security Patenttal kapcsolatban lévő vállalkozások, magánszemélyek nevei közül azt, aki partnerével Egyiptomba repülhet. Mint a sorsolás után elmondta, a biztonsági cégekkel jó a kapcsolata a rendőrségnek. Nagyon sok esetben volt már, hogy egymás munkáját segítve oldottak meg helyzeteket, akadályoztak meg komolyabb bűncselekményt. A patentes sztorik közül is kiemelt egyet, az akkor a Kisalföld címlapján is megjelent csanaki lövöldözés ügyét, ahol a biztonsági cég alkalmazottjai és a rendőrség kiválóan tudott együttműködni. A város rendőrkapitánya szerint a biztonsági cégek fontos tényezők abban, hogy nyugodt és biztonságos gazdasági és civil élet legyen a megyeszékhelyen és környékén.

A szerencsés nyertes, Véghné Debreceni Márta elmondta, még sohasem nyert, így rendkívül örül a különleges útnak. Családjuk, vállalkozásuk biztonságát bízták a Security Patentra, és a szolgáltatással elégedettek voltak mindig.

A biztonsági cég, ahogy azt a sorsoláson Kocsis Róbert ügyvezető elmondta, nem csak a régi törzsügyfeleire gondol. Az új belépők számára vásárlási akciókkal, kedvezményes lehetőségekkel kedveskedik, és készülnek a tizenöt éves jubileumuk látványos megünneplésére is.
(x)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egész napos gyöngybuli

Huszonnégy órás gyöngybulit szerveztek a hétvégén Gyarmaton az iskolásoknak. Tovább olvasom