Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Egyedül nem megy

Két beteg gyermekét neveli, négy órában dolgozik, de nehezen tud megélni, s a számlák befizetésével is elmaradt Nagy Mária Magdolna. Tartozásait rendezi, cipőt vesz a gyerekeknek az alapítványi támogatásból.
„Néha azon gondolkodom, hogy a rezsit fizessem be, vagy egyek" – mondta Nagy Mária Magdolna, aki két beteg, asztmás gyerekét neveli győri otthonukban. Sok tartozást halmoztak fel, pedig az asszony négy órában dolgozik, ám gyógyszerköltségeik magasak, és sok segítségre nem számíthatnak. „Nehezen bírom egyedül" – mondta. Fizetése 40 ezer forint, ehhez jön a családi pótlék, s mint mondja, gyerektartást sem kap. Csak a vízdíj két hónapra 30 ezer forint, a gáz-, a villanyköltség is magas.

Nagy Mária Magdolnának és két gyermekének az alapítványi segítséggel szebb lehet a karácsonya. Fotó: M. M.
Nagy Mária Magdolnának és két gyermekének az alapítványi segítséggel szebb lehet a karácsonya. Fotó: M. M.„Cipőt is vennem kellene a gyerekeknek, ebben és a számlák befizetésében nagy segítség az alapítványtól kapott támogatás. Mindenkinek nagyon köszönöm" – mondta az asszony.


Ha támogatást adna, vagy kérne

Nagy Mária Magdolnáék azon ötven család közé tartoznak, akiknek a Kisalföld-advent jótékonysági kampány keretében, önökkel együtt szebbé tesszük a karácsonyát. A Lapcom Média Alapítvány várja a jóakarat forintjait. Adományaikat átutalással, a 12096705-01312657-00100008-as számlaszámon, illetve az ügyfélszolgálati irodáinkban kihelyezett sárga postai csekkeken is eljuttathatják hozzánk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Parfümöt lopott a csinos, szemüveges lány Győrben - fotó az elkövetőről

Vajon a bőrkabátja alá rejthette a kozmetikai szereket a hölgy? Tovább olvasom