Kisalföld logö

2017. 11. 18. szombat - Jenő 3°C | 8°C Még több cikk.

˝Egy nap˝ Fekete Dáviddal és Laurával

December 14-én bemutatták Fekete Dávid legújabb klipjét. Különleges osztott képernyős megoldást alkalmaztak a megjelenítésnél. Nézzék meg Önök is!

- Kedden jött ki az új kliped ˝Egy nap˝ címmel. Feleségeddel közösen szerepeltek benne, valamint a dal is egy duett. Kinek az ötlete volt ez a kis történet, ami megelevenedik a képernyőn?

- Érdekesen alakult az egész. Elképzeltem valamit a megvalósításhoz, majd odaadtuk Indián csapatának a rendezést, és ugyanarra gondoltak, mint én. Szerettem volna osztott képernyős klipet készíteni, s nekik is ez az ötletük támadt a dal alapján. Természetesen a végső verzió már az ő elképzeléseiket tükrözi, de az alapgondolat azonos volt.


- A dal Lauráról és Rólad szól?

- Igen, abszolút jellemző ránk és a kapcsolatukra ez a viharos életvitel. Sok minden megjelent velünk kapcsolatban a sajtóban, persze az nem a teljes valóság, de van valami valóságalapja is.


- Miben változott a kapcsolatotok, amióta összeházasodtatok?

- Sokat változott, más házasként élni, de ugyanúgy meg kell küzdeni a mindennapokban egymásért és egymással. Az ˝Egy nap˝ is erről szól, nem tudhatjuk, mit hoz az élet, s bármikor elszakíthat egymástól a sors minket, másokat szintén. Szerettünk volna a szerelemről egy dalt, de nem túl érzelgőset, hanem, olyat, aminek komoly mondanivalója van.

Az új klip a friss házasok életét dolgozza fel
Az új klip a friss házasok életét dolgozza fel

- Úgy tudom, az ˝Itt a nagy nap˝ című dal karácsonyi hangulatot idéz, hogyhogy nem abból készült klip?

- Amikor kihoztuk a cd-t, már elkéstem karácsonyi videóval kapcsolatban. Legközelebb majd jobban figyelek erre. Egyébként minden albumomra tervezek egy-egy karácsonyi dalt, közel áll hozzám az az ünnepi hangulat, dallamvilág.


- December 10-én megjelent az új albumod ˝Ébredj fel!˝ címmel. Mit kell tudni róla?

- Nagyon örülök, hogy elkészült, rengeteget dolgoztunk rajta. Lemaradt róla pár dal, de ez teljesen tudatosan alakult így, azok majd a következő lemezemre kerülnek fel. Igazán magaménak érzem ezt az albumot, hiszen a címet is adtam neki, a zenei világot szintén terveztem meg. Fontosnak tartom az élő alapot, ami a mai világban sajnos kezd elveszni, de szerintem ettől igazán különlegesek a dalok. Van a CD-n igazi dögös, kemény, kicsit rockosabb szám is, de a lényeg mindegyiknél a mondanivaló. Nyugodtan merem ajánlani az idősebb korosztálynak is ezt az anyagot. Eddig nagyon jó visszajelzéseket kaptunk az Ébredj fel!-el kapcsolatban.


- Mikorra várható a következő album, amelyet az előbb említettél?

- Nagyjából egy múlva, persze én szeretném sokkal előbb, majd meglátjuk, de mindenképpen maradnék ennél a technikánál. Sok élő zenével, sok-sok hangszerrel. Charlie lemezeit tudnám felhozni példaként, arra az igényességre törekszem hangzásban, amit ő képvisel. A legtehetségesebb zenészekkel alkotott.

A klipben osztott képernyős megoldások láthatók

- Az egyik barátod, Puskás Peti egy interjúban elmondta, szerinte lejárt a lemezek ideje. Neked mi a véleményed erről?

- Sokan mondták már nekem is, hogy nincs értelme cd-ket kiadni, hiszen nem kevés pénzbe kerül az ˝előállítása˝, és sajnos már nem is hozza vissza azt, de azoknak a művészeknek, akinek a zene a mindene, ebből próbálnak meg megélni, kell egy ilyen összeállítás – tulajdonképpen ez a lételemük. Ezzel a zenémet kedvelőknek, rajongóimnak átnyújthatnak valamit, ami én magam vagyok, belőlem egy darabot jelent. Persze nem azzal van a probléma, hogy senki sem kíváncsi a zenére, hanem azzal, hogy már nem hajlandóak fizetni érte – gondolok itt az illegális zeneletöltésekre.


- Észrevettem, hogy a honlapod is megújult…

- Valóban, teljesen új formát kapott. Egy nagyon kedves lány készítette nekem. Igazán különleges és művészi stílusban, s szinten. Nem szokványos oldal lett, eltér a ˝sablontól˝, ez sokat jelent számomra. Fontosnak tartom az igényes munkát, úgy gondolom, a megújult website is ezt tükrözi.

Fekete Dávid hivatalos honlapját itt tudják megtekinteni.

Olvasóink írták

 • 11. sivatag66 2010. december 18. 00:43
  „ezek kik ????????????????????”
 • 10. femara 2010. december 17. 14:15
  „Egyszerűen nem értem meg, miért kell ennyire rosszindulatúnak lenni. Jobb lenne,ha a sértő hozzászólás bennetek maradna, meg sem kellene szólalnotok. Irigy disznók vagytok!! Fújjj ilyen bandát!!!!

  Karácsony készül, emberek! Szépek és tiszták legyetek!
  Súroljátok föl lelketek, csillogtassátok kedvetek, legyetek újra gyermekek, hogy emberek lehessetek!”
 • 9. Prédikátor 2010. december 17. 10:20
  „Ki az a a fekete dávid???? Lehet törölni kedves kisalföld... Az már nagyon megy!”
 • 8. mr_akkush 2010. december 16. 20:20
  „FeketeDávid Valóságshow-t kérek karácsonyra!

  Zárjuk be egy dohos pincébe és hagyjuk ott egy barbis kamerával...?:D Köszöntem.”
 • 7. pancser 2010. december 16. 14:25
  „Nem vagyok a rajongójuk, de minek durvulni? Mit számít ki az apa meg mivel foglakozik! Ma a tartós párkapcsolat nem divat, végül vállalható sőt példa lehet ahogy együtt vannak. Aki a gyerek fejéről írt annak vajon milyen feje lehet, mármint kívülről. Belül ismerjük, kevés szorult bele a belevalóból.”
 • 6. McAliester 2010. december 16. 11:00
  „Hát gyerek, azért ez elég gyengus a tejtermékekhez viszonyítva..”
 • 5. kién 2010. december 16. 09:52
  „szerintem sz.r”
 • 4. annobon 2010. december 16. 09:17
  „Mondjuk ja, itt végre nem ordít a Dávid!”
 • 3. OldSpice 2010. december 16. 08:57
  „de ő esett ki asszem a mega..ból, dehát az a műsor alapja valaminek ? hitetltelen ...kupac az egész. egyébként helyesek együtt, teljesen vállalható. <moderálva..>”
 • 2. annobon 2010. december 16. 08:31
  „Nem ő az a Laura, aki valamelyik zenei tehetségkutatóban nem jutott be a legjobbak közé? Mindegy is, mert az összeköttetés számít, stúdióban meg lehet az én botfülü hangomból is Elvis Presley-t tudnának csinálni. :)”
 • 1. Millenniumbass 2010. december 16. 02:47
  „Mikorra várható a következő album, amelyet az előbb említettél?

  - Nagyjából egy múlva ......

  Azaz!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Autófeltörésekre figyelmeztettek a rendőrök Győrben

Három akciócsoporttal járta Győr nagyobb parkolóit szerdán a rendőrség, a fokozott ellenőrzésekkel… Tovább olvasom