Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Egy mosoly az arcon - Kiskúton bárminél többet ért

Évente, immár 12. alkalommal szervezte meg az Értelmileg Sérültek és Segítőik Egyesülete hagyományos gyermeknapját, ahová körülbelül 700-an érkeztek.
Győr-Moson-Sopron megyében 1200 bejegyzett tagja van az értelmi sérültek egyesületének, ám számuk legalább kétszer ennyi lehet. Hétszázuknak különleges élményt jelentett a gyermeknap, amelynek keretében valóságos program kavalkád várta a résztvevőket. Volt, akinek a bohóc-show, másoknak a rendőrkutyás bemutató tetszett, s először láthattuk a Győr és Környéke Motorosok Baráti Körének tagjait a placcon, akik látványos bemutatójukkal ugyancsak örömet szereztek a sérültséggel élő gyerekeknek.

Fotók: Harcsás Judit


Tóth Jánosné, a civil szervezet elnöke megerősítette, mosolyt csalni a sérültséggel élők arcára, - ez sokszor bárminél többet ér, és szerencsére egyre többen gondolják így, hisz idén is számos szponzor segítségével szervezhették meg a gyermeknapot.

Olvasóink írták

 • 9. pret 2010. május 31. 08:54
  „Korekt5

  Ha már hozzászólsz akkor legalább a témával kapcsolatos legyen. Az hogy utálod a motorosokat, semmi köze a fenti cikkhez. Inkább örülnöd kellene, hogy vannak akik segítenek és nem csak a szájukat jártatják. Ja és nem hiszem hogy a babakocsit elsősorban a motor füstje zavarná, mivel egy busz vagy egy autó a többszörösét füstöli el, de gondolom te még nem álltál meg egy busz mellett sem.

  u.i.: nem "avval", hanem azzal”
 • 8. vycaa 2010. május 30. 21:08
  „Én is kint voltam, mint segítő, suliba lehetett jelentkezni rá. Örülök, hogy részt vehettem ezen a programon, és találkozhattam ilyen fiatalokkal, idősekkel, és közelebbről is megismerhettem őket. Nagyon kedves emberek, és nagyon tudnak szeretni, örülni, és barátságosak:) remélem jövőre is részt vehetek rajta :)”
 • 7. igazszó 2010. május 29. 08:23
  „Akik tettek ezért a programért, minden elismerésem, és köszönet érte. Harcsás cikkeiből , magyartalan "placcos" szövegéből, nem kérünk..de újságot sem!”
 • 6. impala 2010. május 28. 17:04
  „4hez.Az autók arányában sokkal több szennyet bocsájtanak ki mint a motorok.A teherg.meg nem is beszélve. Az írásodból kitűnik a motorosok iránti irigységed.”
 • 5. meteor* 2010. május 28. 12:48
  „Nem lehet mindent egy babakocsi mercehez merni. Vagyis a gyermekes anyak igenyehez.:) Ez van.”
 • 4. Korrekt5 2010. május 28. 10:06
  „....a motorosok elsösorban avval tudnának legjobban segiteni ha minél jobb természetbarát motorokat használnának......nem azokat a hatalmas masinákat melyek okádják a szennyet egyenesen a gyermekkocsi magasságába:(”
 • 3. impala 2010. május 27. 20:13
  „A mai nap nem a motorosokról szólt.ŐK OTT VOLTAK!!!”
 • 2. solyomszem 2010. május 27. 20:10
  „a lényeg ,hogy segitenek a motorosok és ez a fontos.gratulálunk.”
 • 1. LudasMatyi3szor 2010. május 27. 19:58
  „Azt tudom, hogy a Győr és környéke motorosok baráti körének tagjai segítetek(nek) sok-sok emberen de hol vannak nem látom őket miért nincs kép róluk!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Audi Hungaria Iskola szeptembertől Győrben

Német nyelvű, mindkét állam által elismert végzettséget nyújtó iskola indul szeptembertől Győrben. Tovább olvasom