Kisalföld logö

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 9°C | 16°C Még több cikk.

Egy Győrben ellopott kerékpár tolvaját és tulajdonosát is keresik

A kerékpárt az ismeretlen tettes menekülés közben hátrahagyta, elrejtőzött a rendőrök elől. A tulajdonosa időközben elvitte a bicajt.
A Győri Rendőrkapitányság eljárást folytat lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki

"2014. január 14-én 12 óra 00 perc körüli időben, a Rehabilitációs és Mozgásszervi Centrum Győr, Híd utca 2 szám alatti épülete előtt lévő, újságos pavilon mögé zárt kerékpárról a lakatot erővágóval levágta, azt eltulajdonította, azonban cselekménye közben megzavarták, így a kerékpárt menekülés közben hátrahagyta, majd a helyszínről elmenekült. A helyszínre érkező járőrök a lakosság segítségével megkísérelték az elkövetőt elfogni, azonban sikerült a környéken elrejtőznie.

Időközben a kerékpár tulajdonosa a kerékpárját a helyszínről elvitte, azzal távozott, adatait nem sikerült rögzíteni. A kerékpár tulajdonosáról annyit tudunk, hogy egy 50-60 év közötti hölgy.

A Győri Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztálya kéri, hogy a kerékpár tulajdonosát, aki a fent leírtak alapján magára ismer hívja a 06-96/520-000/15-33-as telefonszámon a Győri Rendőrkapitányságot illetve a 107 és 112 hívószámot a nap bármely szakában."

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Féltékenység és erőszak lett a love story vége Győrben

Egy féltékeny férfi volt élettársát az autójába rángatta és akarata ellenére a Duna partra vitte. Tovább olvasom