Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Egy-két év múlva lesz megoldás a nagy sárra

„Olyan sár van az utcánkban, hogy nemrégiben két kukásautót is úgy kellett kihúzni" – mondta lapunknak a győri Töltésszer utcában lakó Vincze Péter.
  A probléma mintegy 200 méteres útszakaszt és néhány ingatlant érint. A férfi hozzátette: autójukkal gyakran nem tudnak a házukig bejárni, ami nagyon megnehezíti mindennapjaikat. Most már kukáikat is az utca végére kell kitenniük.

Szeles Szabolcs, a terület önkormányzati képviselője (Fidesz–KDNP) kérdésünkre kifejtette: a gondot az okozza, hogy e felől a szakasz felől vezetik be a közműveket a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra épülő szigeti sportlétesítményekhez. A munkálatok és a munkagépek miatt tovább romlott az útfelület, ami korábban is nagyon rossz állapotban volt, akkor ráadásul az azóta elbontott töltésről is az udvarokba folyt a csapadékvíz, ez a probléma viszont megszűnt.

„A városi útkezelő szervezet murvával, mart aszfalttal időnként helyreállítja az utat, ami azonban nem tartós megoldás. Átmeneti állapotról van szó, mert az utca egy-két éven belül aszfaltburkolatot kap. Ennek tervei már elkészültek. Az elakadt kukásautóval kapcsolatban pontosítani szeretnék: információim szerint a gépjármű hibázott, mert a korábbi töltés helyén meg akarta kerülni a régi utat, és ott csúszott meg. Fontosnak tartom kiemelni, a Temető utca végén az uszoda felőli megközelítési lehetőséggel egy nagy parkoló is épül majd, így az oda érkezők nem a környező kis utcákban lesznek kénytelenek parkolni" – fogalmazott a képviselő.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Százezer letöltés

Sikeres programokat és alkalmazásokat készít a győri Szintézis-Net csapata. A szelektív… Tovább olvasom