Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

''Égi áldás'' a frissen kapott piaci engedélyre

Győr - Éppen megszáradhatott a pecsét Győrött a kiskúti piac engedélyén, vasárnapra az égből is megérkezett rá az áldás. Ettől viszont az árusok és a vásárlók szinte kivétel nélkül otthon maradtak...

A győri Feix Norbert, civilben az Audi dolgozója, volt az egyedüli kirakodó a tegnap már engedéllyel megnyílt kiskúti piacon. A Kisalföld kedvéért két érdeklődő nyugdíjas vásárlátogató, Vitéz Imre és Pankovics László végigvizslatta a főként régiségekből álló portékáját. Sokkal több érdeklődőről nem is számolt be lapunknak az árus, aki fél tizenkettőkor maga is összepakolt. Állítása szerint még a piac szervezőjét sem látta a környéken egész délelőtt. Kongott az ürességtől az állatkert melletti városi majálisok, vurstlik területe, ám Feix Norbert szerint, ha beindul a „nagyüzem", ez a hely kicsinek bizonyulhat.

– A bácsai futballpálya környéke szerintem jóval nagyobb volt ennél. Kíváncsi vagyok, hogy férünk majd el rajta. Az élelmesebbek állítólag az előző két hétvégén már saját helyeket foglaltak itt maguknak, bár én nem tudok arról, hogy erre lenne valamiféle szabály – jegyezte meg érdeklődésünkre. Tény, hogy a helyfoglalás már csak azért sem lehetett szabályos, mert az előző két piacot még szabálytalanul, engedély híján tartották meg. 

Csudai Endre

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mountex-Vasárnapi túrák: Két keréken irány Pannonhalma!

Augusztus 20-án hetedik túránkon Szent István ünnepén a Pannonhalmi Főapátságra tekerünk el… Tovább olvasom