Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

Egészségcentrumot avattak Tápszentmiklóson

Egészségcentrumot adtak át nemrégiben Tápszentmiklóson. A volt faluház épületének teljes átalakítása csaknem 50 millió forintba került, amit részben európai uniós támogatásból fedeztek.

Az akadálymentesített létesítményben a háziorvosi praxis, a védőnői, az iskolaorvosi és gyermekorvosi ellátás, valamint a gyógyszertár kapott helyet. Az új létesítmény lehetőséget biztosít arra is, hogy csoportpraxis keretében alacsony erőforrás-igényű szakrendeléseket (például szemészeti szakrendelést, fizikoterápiát, nőgyógyászati, illetve preventív jellegű egészségügyi szűréseket) bonyolítsanak le szakszerű körülmények között. Az épület megújulása mellett vadonatúj bútorok, informatikai eszközök és a legmodernebb orvosi műszerek állnak rendelkezésre.

Kovács József polgármester adta át a centrumot a lakosságnak. Az épületet Lőrinc Pál plébános szentelte meg.
Kovács József polgármester adta át a centrumot a lakosságnak. Az épületet Lőrinc Pál plébános szentelte meg.

Az avatáson Kovács József polgármester adta át a centrumot a lakosságnak. Az ünnepségen Kara Ákos országgyűlési képviselő és Mondovics László, a Pannonhalmi Kistérségi Társulás elnöke is kifejezték a beruházás fontosságát. Az épületet végül Lőrinc Pál katolikus plébános szentelte meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ikrényben szabad a hozzászólás

A lakosoknak minden képviselő-testületi ülésen van esélyük a hozzászólásra, de ezt nem kötelező engedélyezni. Tovább olvasom