Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Édes köszönet az újraélesztésért

Egymásnak adták a kilincset vasárnap, az újraélesztési gyakorlaton az érdeklődők. A levegő akkor állt meg a teremben, amikor az egyik civil tortával lépett be a győri mentőállomásra – így köszönte meg, hogy két éve megmentették az életét.  

A szörnyű baleset híre gyorsan terjedt el  két éve, egy csendesnek induló nyári napon:  kétgyermekes, fiatal anya ütközött autójával egy szirénázva haladó, darus tűzoltóautóval. Kiss Renáta a baleset következtében súlyos koponyasérülést szenvedett, eltört a gerince, a csigolyája, a bordája, sérültek a vállai, szétnyílt a felső ajka, kitört a foga... A helyszínen újra kellett éleszteni, majd hetekig küzdöttek érte a kórházi orvosok és nővérek.
Ő maga is élni akart, kislányáért, aki alig múlt hat, illetve az akkor kétéves kisfiáért nem adhatta fel a küzdelmet. Most már ismét dolgozik, sőt: két év óta most először, ezen a hétvégén

autóba ült és vezetett. Óriási lépés ez  neki. Mikor a baleset után beszéltünk vele, még a rehabilitáció elején volt (Boldog születésnapot, Renáta! – Kisalföld, 2014. szeptember 2.). Újra tud tehát járni, beszélni, emlékezni. És tudta, hogy egyszer még köszönetet szeretne mondani azért, hogy csaknem egy órán át küzdöttek az életéért, ott a Mártírok  útján, a baleset helyszínén. Most jött el az alkalom.

Részletek a keddi Kisalföldben.
Kiss Renáta végre megköszönhette az életét Bíró Attilának is. Fotó: M. M.
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ha eddig azért nem használt GyőrBike-ot, mert nem akart megizzadni, már nincs kifogása

Ha eddig azért nem használt GyőrBike-ot, mert nem akart megizzadni, már nincs kifogása
Tovább olvasom