Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Durva dolgot művelt a győri rablóbanda, mielőtt elfogták őket

Mintha egy rossz akciófilm elevenedne meg, ahogy olvassuk a rendőrségi beszámolót. A jó hír, hogy rövid időn belül elfogták a gyanúsítottakat.
A Győri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói rövid időn belül elfogták azt a három férfit, akik Győr-Sziget városrészében rablást követtek el.

A tettesek 2014. július 25-én az éjszakai órákban,kerítést átmászva bejutottak egy családi ház udvarára, majd azablakon bemászva megtámadták az ott lévőlakóház őrzésével megbízott férfit.

A sértettet az ágyra lökték, megkötözték, majd készpénzt követeltek tőle. Az elkövetők időközben a lakásban kutatást végeztek és onnét ékszereket, műszaki cikkeket vettek magukhoz.

A lakóház tulajdonosa a bűncselekmény elkövetését követő napon érkezett haza a nyaralásból.

Ellenőrizte ingatlanjait és megdöbbenve tapasztalta, hogy ismeretlenek a garázsáról is lefeszítették a lakatot, onnan több „kétkerekű" közlekedési eszközt tulajdonítottak el.

A Bűnügyi Osztály munkatársai a rendelkezésükre álló adatok alapján július 27-én a Győri Rendőrkapitányságra előállítottak és őrizetbe vettek egy 18 éves győri fiatalembert, akinek házának kutatásakor lefoglalták az ellopott robogókat.

A nyomozók felderítették, hogy a lopással gyanúsított férfi a rablásban is részt vett.

A rendőrök a „rablóbanda" további két tagját július 29-én illetve 30-án elfogták és őrizetbe vették.

A Győri Rendőrkapitányság a18 éves győri férfi ellen, lopás bűntett és csoportosan elkövetett rablás bűntett, a 31 éves győri és a 34 éves nyárádi lakosok ellen csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást és kezdeményezte a Járási Ügyészség felé a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MSZP-Együtt: Szabó Sándorné a győri polgármester-jelölt

A volt szociálpolitikai helyettes államtitkár a Magyar Szocialista Párt és az Együtt közös jelöltje.… Tovább olvasom