Kisalföld logö

2017. 05. 30. kedd - Janka, Zsanett 17°C | 30°C Még több cikk.

Dupla sávszélesség, új csomagok

ViDaNet: május 1-jétől Koroncón és Gönyűn is elérhető lesz a világháló a kábelhálózaton.

Mind a négy kábelnetes csomagjában változatlan előfizetői díj mellett a duplájára növeli a sávszélességet Győrött a ViDaNet Zrt. – tudtuk meg Hushegyi Károlytól, a kábeltelevíziós szolgáltató cég értékesítési és marketingigazgatójától.

Gyorsabban, többet

Május 1-jétől a KábelNet Mini letöltési sebessége 900 kbit/sec lesz, a letöltési korlát 1-ről 2 Gbyte-ra emelkedik. A KábelNet Baby letöltési sebessége 1600 kbit/sec, letöltési korlátja 60 Gbyte. A Start és a Mamut csomagoknál ezek az értékek 3200 kbit/sec és 6400 kbit/sec, a Start csomagnál megszűnik az eddig 60 Gbyte-os letöltési korlát. Mindegyik csomagnál növekszik a feltöltési sebesség is. A változás május 1-jén az ellátott terület kétharmadát érinti. Hálózatépítési munkák miatt a maradék egyharmadon (Révfalu, Sziget, Újváros, Pinnyéd, Szabadhegy, Marcalváros I.) június 15-ig folyamatosan történik az átállás.

Sport, zene, nyelv, kaland

Még az első félévben négy új digitális csomagot indít Győrött a ViDaNet. A sportcsomag tartalma: Sport Klub Plus, Eurosport 2, Sailing Channel (vitorlázás), Extrem Sport Channel és ESPN Classic (sporttörténet). A nyelvi csomag négy idegen nyelvű csatornát fog tartalmazni, spanyol és olasz biztosan lesz köztük, kettőről pedig még nem született konkrét döntés. A könnyűzenei csomagban az MTV Hits, az MTV 2, az MTV Base, a Performance és a Bubble Hits műsorai láthatók. A „kalandcsomag" az AXN Crime és az AXN sci-fi csatornát tartalmazza. A csomagok összetételé-
ben még lehet némi változás, a részletekről levélben is tájékoztatja előfizetőit a cég. Az új digitális csomagok ezer forint alattiak vagy a körüliek lesznek, de például a nyelvi csomag 150–200 forintba kerül havonta.

Terjed az internetelérés

Még egy, május 1-jéhez kötődő változás: Gönyűn és Koroncón is elérhető lesz a KábelNet Mini és Baby csomagja mikrohullámú továbbítással. (A kábeles televíziós műsorszolgáltató ezeken a településeken változatlan marad.)

Jutasi Ferenc

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pályázat nincs, Forgács irányít

Még nincs teljesen kész forgatókönyve a győri önkormányzatnak azután, hogy a fegyelmi tanácsként működő rendkívüli közgyűlés csütörtökön este – elsősorban gazdálkodási hibák miatt – úgy döntött, Korcsmáros György színidirektor megszegte közalkalmazotti kötelezettségét, így fegyelmi vétséget követett el, s emiatt elbocsátással sújtotta. Tovább olvasom