Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

dunaszentpal.kisalfold.hu

Dunaszentpál - Nem volt kérdés, kit ajánljon az önkormányzat a dunaszentpáli kisalfold.hu-kluboldal vezetőjének: Ménesi Zsolt nemcsak a helyi tagiskola és sportkör vezetője, hanem informatikatanár is, azaz otthonosan mozog az internet világában. Ő volt az első, aki belevetette magát a dunaszentpáliakat, a település barátait összefogó közösségi oldal szerkesztésébe, s megismerkedett azzal, hogyan lehet fotókat, híreket, videókat feltölteni a kluboldalra. Minél több egyéniség csatlakozik a klubhoz, annál színesebb és érdekesebb lesz!

– A képgaléria különösen megfogott, segítségével pillanatok alatt közzé tudjuk tenni a falu rendezvényein készült képeket, a gyereknapról például több mint száz fotót töltöttem fel – mondta a Kisalföldnek Ménesi Zsolt. – A négy település részvételével rendezett hétvégi Varga Lajos-emléktorna után pedig már vasárnap keresték az oldalon a fotókat – mondja a klubvezető, akihez azóta számos klubtag csatlakozott. Most harminckilencen vannak, köztük Pápai Flóriánné Anikó, aki hatodikként regisztrálta magát. Egyrészt mint az óvoda vezetője, másrészt mint a szórakoztató gyerek- és zenés-táncos műsorokat előadó helyi Csillagfény együttes oszlopos tagja. Azóta fia is rendszeresen gazdagítja az oldalt természetfotóival.

– Fontos ez az oldal, már csak azért is, mert Dunaszentpálnak nincs önálló honlapja, ezért a település hírei így juthatnak el mindenkihez.

Éppen a napokban gondoltam rá, milyen jó lett volna, ha már áprilisban működik, amikor az óvodának kerestünk nevet; jó lett volna az interneten is gyűjteni és megszavaztatni a javaslatokat – véli Anikó. Ő a helyi képviselő-testület tagjaként – ebben tevékenykedik egyébként Ménesi Zsolt is – most azt tervezi, bevonja az önkormányzatot is a szerkesztésbe, hiszen mindig van olyan helyi téma vagy esemény, ami foglalkoztatja a dunaszentpáliakat.

Ménesi Zsolt és Pápai Flóriánné Anikó aktivitásra buzdítja a dunaszentpáliakat: csatlakozzanak a dunaszentpal.kisalfold.hu klubhoz. Fotó: H. Baranyai Edina
Ménesi Zsolt és Pápai Flóriánné Anikó aktivitásra buzdítja a dunaszentpáliakat: csatlakozzanak a dunaszentpal.kisalfold.hu klubhoz. Fotó: H. Baranyai Edina

A legfontosabb azonban, hogy minél több aktív tagja legyen a dunaszentpáli klubnak, ami valószínűleg – ahogy terjed a kluboldal híre – meg is valósul. Itt ugyanis mindenki kibontakozhat: elmondhatja a véleményét a falu életét érintő ügyekben, közzéteheti fényképeit vagy videóit, böngészhet a programok között mindössze egy egyszerű regisztrációval.

– Még nagyon az elején járunk, de szeretnénk, ha sokan aktívan részt vennének az oldal szerkesztésében. Minél több egyéniség csatlakozik a klubhoz, annál színesebb és érdekesebb lesz! S mivel az itt megjelenő javaslatok, vélemények eljutnak az „illetékesekhez" is, így a klubtagok részt vehetnek a falu életének alakításában.

 Kapcsolódó link:

dunaszentpal.kisalfold.hu

Olvasóink írták

 • 3. a feri 2008. június 25. 11:17
  „Grat.!!!!! :)))”
 • 2. Székely Árpádné 2008. június 25. 07:46
  „Gratulálok a dunaszentpáliaknak, és nagyon boldog vagyok, hogy láthattam régi kedves barátnőmet Anikót. Gabi Tényőről.”
 • 1. aTibi 2008. június 25. 07:45
  „Tisztelt aTibi!

  A hozzászólást moderáltam.

  Üdvözlettel:
  A kisalföld.hu szerkesztője.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az MSZP a semmittevés másfél évéről beszél

Győr - „Időnként egy-egy jó kérdés többet ér, mint ezer válasz" – ezzel a felütéssel… Tovább olvasom