Kisalföld logö

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -8°C | 2°C Még több cikk.

Dukai Regina a szigetközi programok szerelmese

A modell-énekesnőt, Dukai Reginát a győrújfalui falunapon, a Szigetköz Szépe középdöntőseinek értékelése és önálló produkciója között csípte el portálunk szombaton. A győri kötődésű, pörgős Regina a David Guettával való találkozásáról és a gyermekvállalásról is mesélt.

– A program szerint gyermekműsorral szórakoztatod a nagyérdeműt. Modellként, énekesként és műsorvezetőként is láthattunk már, ilyen feladatot azonban még nem vállaltál.

– Ez egy szervezői tévedés, a fellépésem nem kimondottan gyerekműsor. Pusztán annyiban kapcsolható a lurkókhoz, hogy éneklés közben fel szoktam hívni a közönségből a vállalkozó szellemű kicsiket, hogy együtt mulattassuk a nagyérdeműt. A dalok közben ők is énekelhetnek, vagy verset mondhatnak. De a repertoár, amit előadok, közel sincs a gyermekmatinéhez.

– Nem régóta szúrtad ki a kicsiket a közönségből. Talán egyre gyorsabban ketyeg a biológiai órád?
– Nagyon szeretem a lurkókat. Most már szinte minden barátnőmnek született kisbabája. Örülök ennek, mert ez jó felkészítő számomra is. Ha egyszer várandós leszek, akkor az ő példájukból kiindulva tudom majd, hogyan kell viselkednem. Soha nem voltam ellene a gyerekvállalásnak. Mindig is terveztem kicsiket magam köré. Nem a bulizós csaj kategóriába tartozom, de ez egy nagyon felelősségteljes döntés. Ameddig ekkora fordulatszámon tudok dolgozni, addig nem szeretnék változtatni életformámon. Ha eljön az ideje, hogy gyermeket vállaljak, akkor úgy is érezni fogom. Illetve ehhez stabil párkapcsolatra van szükség, ami szerencsére számomra megadatott, de a távkapcsolat nem megfelelő környezet egy kisbaba születéséhez.

Fotók: Stróbli Norbert
Fotók: Stróbli Norbert


– Kapuváron nőttél fel, illetve Győrben végezted el a középiskolát. Mennyire maradt meg a szívedben a budapesti pörgés mellett a megye, és a szigetközi programok szeretete?
– Ezek a dolgok és helyek életem képzeletbeli dobogójának csúcspontját képviselik. A szigetközi programok szerelmese vagyok. Szívesebben látogatok el ezekre a rendezvényekre, mint a fővárosiakra, mert sokkal emberközelibbnek látom őket. Illetve ezeken a helyeken sokkal több olyan emberrel találkozom, akikkel szívesen beszélgetek. A hangulat is sokkal családiasabb, én pedig ezt szeretem igazán. Hiába születtem Kapuváron, Sopront és Győrt is otthonomként tartom számon, hiszen számtalan kapcsolat és emlék köt ezekhez a városokhoz is.

– Ma nemcsak saját műsorod miatt érkeztél Győrújfalura. A Szigetköz Szépe zsűritagjait is te képviseled. Milyennek látod a középdöntőbe jutott hölgyeket?
– Nem vettem szemügyre még az összes leányzót. Az itt megjelenteket nagyon szépen találom, és többekben felfigyeltem a szépségkirálynőkben is felfedezhető vonásokra. Biztos vagyok benne, hogy a hölgyek több versenyen is eredményesek lehetnének.

– Modellkarrieredről most kevesebbet hallani, hogy haladsz ezen a téren?
– Nem mondhatom magam klasszikus modellnek, mert sosem jártam válogatásokra, mindig úgy kértek fel a különböző reklámszerepekre, címlapfotózásokra. Legutóbb egy komoly élelmiszeripari cég keresett fel ajánlatával. Inkább hobbimodellnek tartom magam, ezért is fordulhat elő, hogy énekes produkcióim miatt érdeklődnek a legtöbben.– Úgy tudom, a napokban érkeztél haza Londonból, ahol David Guettával találkozhattál.
– Ez a lehetőség az énekverseny eredménye volt, amit megnyertem. Tulajdonképpen a puszta találkozáson kívül semmire sem számítottam, bár hab lett volna a tortán, ha az ismert lemezlovas közös munkát ajánl. David elkérte az elérhetőségeimet, illetve együtt néztük végig a nyertes videót, de úgy érzem, ebből nem sül majd ki komolyabb dolog. Számomra ez a találkozás már önmagában is sokat jelentett, hiszen kevés embernek adatik meg, hogy a párjával ingyen Angliába utazzon, és egy világhírű DJ-vel diskuráljon. London nevezetességeit már volt szerencsém megnézni, így barátnőmmel inkább arra koncentráltunk, hogy kipihenjük magunkat.

– Az énekverseny sikere után, mik a terveid a zene világában?
– Lemezkiadást nem tervezek, mivel a zeneipar ezen oldala teljesen halott. Ennek ellenére mindig van valamilyen zenei történés körülöttem. Nekem pedig ez tökéletesen megfelel, hiszen annak ellenére, hogy nincs új lemezem, mindig van énekes fellépésem. Már nem is bírnám azt a pezsgést, amit a kollégáim. A rengeteg utazás túl sokat vesz ki az emberből, de azért nem fejeztem be a pörgést, csak visszavettem a tempóból.

– A sok fellépés mellett, hogyan tervezed a nyarat?
– Nyaralásunkat mostanában tervezzük a párommal. Még semmi sem biztos ezzel kapcsolatban, mivel több minden függ az ő munkájától is. Ezen kívül nagyon szeretnék eljutni a Balaton Saund-ra, és a Szigetre is, ahol az egyik kedvenc együttesem, a Good Charlotte lép fel. Azon vagyok, hogy minél többet szórakozzam, de az esetemben nem létezik nyári szünet, hiszen ebben az évszakban sűrűsödnek csak be igazán a fellépések. Persze, ezt nem bárom, mert mindig örülök, ha szórakoztathatom a közönséget.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szigetköz Szépe középdöntő Győrújfalun - Falatnyi bikinik és libabőr - Galéria

A mosoly is az arcukra fagyott a Szigetköz Szépe középdöntős hölgyeinek, akik a hideg ellenére, a… Tovább olvasom