Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

˝Doki teljesen eltűnt!˝ - interjú Cseke Katinkával - képek

Cseke Katinka beszélgettünk Győrben: megkérdeztük tőle mi a helyzet Dokival, Böbével, s azt is, igaz-e, hogy jelentkezett a Megasztárba.

Ahogy arról korábban beszámoltunk Cseke Katinkát látta vendégül a Győri Nők Szervezete szombaton.

- Egy ország láthatja minden hétköznap este Bodolai Böbeként. Hogyan választották ki erre a szerepre?

- A bankreklámban látott meg a sorozat új producere. Véleménye szerint mindenki rajongott Dokiért és az idióta segítőjéért.

Úgy gondolta, jó ötlet lenne, ha az állatorvosi asszisztensből átkerülnék nővérként a Csillagvirág Klinikára, szóval eredetileg ápolónőt alakítottam volna.

Ekkor volt a terrortámadás a szériában, amikor sok szereplőtől megváltak a készítők, többek között Tallós Ritától, Gregor Bernadettől.

Aztán volt egy casting, ahol egy új család anyukáját és apukáját keresték, ott kerültünk össze Tóth Rolanddal, és annyira ˝jól működtünk együtt˝, hogy végül ezt a szerepet osztották rám.


A bankreklámban az ország szorított a ˝szerelmesek˝ egymásra találásáért

- Mi újság Dokival egyébként?

- Nem hiszi el, de fogalmam sincs. Azt tudom, hogy a Székesfehérvári színház igazgatója. Azon gondolkoztam, hogyha esetleg folytatódna a reklámunk, akkor jól fejbe vágom, mert egyszerűen nem hív és nem tudok róla semmit, pedig ez egy halálos nagy szerelem volt – persze kizárólag Doki és asszisztense között.


- Úgy tudom, hogy a Megasztár harmadik szériájában is elindult. Helytállóak az információim?

- Teljes mértékben. Semmi munkám nem volt akkoriban, ezért jelentkeztem a válogatóra. Nagyjából 10 000 emberből bejutattam abba az ötvenbe, akiket tízesével osztottak fel, én Rúzsa Magdival, Szabó Eszterrel és Kontor Tamással voltam egy csoportban. A legjobb tízbe én már nem kerültem be.


Győri művészek képeinek árverése - fotók: Marcali Gábor.

- Mi az oka a festészet iránti rajongásának?

- Nagyon egyszerű: édesanyám festőművész. Baranya megye egyik leghíresebb alkotója: Bánkuti Gertrúd. Anyatejjel szívtam magamba a festékillatot.

- Miért vállalta azt, hogy kiáll a Nők Szervezete mellett?

- Egyrészt, a legjobb barátnőm Novák Éva, aki a NAP (Nők a Pályán) Egyesület vezetője. Másrészt, nap, mint nap tapasztalom azt, hogy az élet minden területén a férfiak irányítanak. A sorozatban négy rendező van, akik heti váltásban dolgoznak, mindegyikük férfi.

Nem azt mondom, hogy nekem feltétlenül egy nőre lenne szükségem ebben a pozícióban, de mégis furcsa ez az egész helyzet Magyarországon.

Nemrégiben tudtam meg Évától, hogy még az arab országokban is több női képviselő van, mint nálunk.

Olvasóink írták

 • 5. MENDY 2010. november 21. 18:05
  „# NemeszteleN- A segíteni akarás vezérelt , és bíztam a szervező becsületességében ,remélem nem hiába adakoztam. Csak túl nagy a csend , hogy mi lett a 100.000.-ft.-tal. Mért nem írt róla a Kisalföld? Csak azt kell lehozni ha gyüjteni kell? Vagy a tragédia ami a vörösiszap áldozataival történt csak egy jó indok a pénzkérésre? Különben ez nagy divat manapság. Meglovagolni a más nyomorát. Beteg gyerekek, szegény korház, árvíz, vörösiszap és még sorolhatnám... Remélem a GYNFSZ nem ilyen. Nagyot csalódnék!”
 • 4. NemeszteleN 2010. november 21. 15:58
  „MENDY, ha nem bízol Juditékba, miért ott vettél rétest?”
 • 3. MENDY 2010. november 21. 15:05
  „Remélem arrol is beszámolnak egy fotogaléria kiséretében amint Havasrétiné átadja az adományt szerencsétlenüljárt Kolontáriaknak. A szintén - e célra tartott rétesvásáron 3 gyermekes anyaként 1.000-ft.-ot adtam a rétesért , de félek ,hogy ez az összeg is eltünt az elnökasszony feneketlen zsebében.Mért csak a gyüjtésnek van hírverése? Ez is olyan mint amit a kormányunk csinál csak kicsibe. A csóró nép amit összegyüjtött az kamatozik Csányi Úrnál az OTP-ben , a Kolontáriak, Devecseriek pedig sorsukrs vannak hagyva! Szégyen!”
 • 2. WTF 2010. november 21. 13:00
  „#1 igazad van
  ráadásul köztudott, hogy több nő él a Földön, mint ahány férfi, tehát a szavazóbázis is adott, nem kell itt nyavalyogni”
 • 1. ortadon 2010. november 21. 09:42
  „A nők ugyanúgy jelöltethették magukat a választásokon, mint a férfiak!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

60 éves a Rába Néptáncegyüttes - fotók a jubileumi műsorról

A Rába Néptáncegyüttes 2010. november 20-án tartotta 60 éves jubileumi műsorról a Bartók Béla Megyei… Tovább olvasom