Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 22°C Még több cikk.

Döbbenetes orvoshalál Győrben - Egy teszt pozitív

Az alkoholteszt eredménye érkezett meg. Az, hogy pozitív, nem meglepő, hiszen a kollégák gyanúja szerint az italba kerülhetett valami.

Hetekig beszéltek arról a tragédiáról, amely nemcsak a győri Petz-kórházat, hanem a közvéleményt is megrázta. Egy fiatal orvost ütött el a vonat december elején, aki egy évzáró buli után keveredett el a többiektől, majd valahogyan a síneken kötött ki.

Mint kiderült, a társaságban lévő egy másik orvos hasonlóan furcsán viselkedett a bulin, pontosan úgy, ahogy a meghalt kolléga is. Ő másnap önszántából drogtesztet végeztetett el magán, s az pozitív lett. Felmerült tehát a gyanú, hogy a szórakozóhelyen, ahol az évzáró bulit folytatták, valaki esetleg kábítószert csempészhetett az italokba.

A rendőrség igazságügyi szakértői vizsgálatot kért a meghalt fiatal orvos levett vérmintájából. Mint megtudtuk, egy eredmény érkezett meg eddig: az alkoholteszt pozitív lett.

Ez nem meglepő, hiszen a többiek is ezt állították: gyanújuk szerint az italba kerülhetett valami. A drogteszt eredményére még mindig várni kell.

Azt mindenki nyilván tudja, hogy a nyomozás miatt sem mindegy, mikorra lesz meg az eredmény. Hiszen hetekkel, hónapokkal később már sokkal nehezebb a történteket rekonstruálni. A szakértői vizsgálatokat azonban ez a tény nem sürgeti.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Íme, a megyei egyetemek és főiskolák toplistája 2!

Egy-két extra eredmény, több sereghajtó közeli hely - így összegezhetjük azokat a képzési területeket, melyeket eddig nem elemeztünk a Széchenyi és a NYME eredményeire fókuszálva. Tovább olvasom