Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 25°C Még több cikk.

DK: Neupor Zsolt a győri polgármester-jelölt

Neupor Zsolt önkormányzati képviselő személyében önálló polgármester-jelöltet állít a Demokratikus Koalíció Győrben - jelentette be csütörtökön sajtótájékoztatón a pát szóvivője.

A Demokratikus Koalíció a városháza előtt tartott sajtótájékoztatót. Gréczy Zsolt szóvivő elmondta, hogy a DK az ellenzéki oldal összefogásának egyik motorja, az az álláspontja, hogy minél szélesebb összefogás kell az Orbán-kormány leváltásához, ahhoz, hogy a szabadság, a demokrácia érvényesüljön. De Győrben még nem vezettek eredményre az ezzel kapcsolatos baloldali tárgyalások. Ezért a DK önálló polgármester-jelöltet állít és az összes körzetben indít egyéni képviselőjelöltet. Van köztük vállalkozó, nyugdíjas, egyetemista is.

Neupor Zsolt jelenleg is önkormányzati képviselő a győri közgyűlésben. A sajtótájékoztatón három ügyet emelt ki a fontosabbak közül, amelyeket képviselni akar. Megválasztása esetén a tömegközlekedést fejlesztené Győrben, azt a pénzt, amit e területről a jelenlegi városvezetés kivont, újra erre fordítaná. A belvárosnak szeretne újra életet adni, ezért a fizetőparkoló-rendszert megszüntetné itt és a környező városrészekben is.

Arról is beszélt, hogy Győr ipari város, de kevés helyben a jó szakember, szakmunkás, ezért a hiányszakmákban tanulók ösztöndíjprogramját újra bevezetné. Sőt, nemcsak a középiskolákban, hanem a felsőoktatásban is alkalmazná.

"Nemcsak a nagyberuházásokkal kell foglalkozni, a mindennapi apró dolgokat is rendbe kell tenni" – fogalmazott.


A hét elején írtuk, hogy a Magyar Szocialista Párt Győr és Környéke Szervezete és az Együtt - A Korszakváltók Pártja viszont megállapodott, hogy az őszi önkormányzati választásokon közösen indul.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zsák a sorszámkiadón, sor a postán - Olvasóink a győri kormányablakban

Panaszolták, hogy a győri ETO Parkban működő kormányablakban nem megy túl könnyen az ügyintézés.… Tovább olvasom