Kisalföld logö

2016. 10. 28. péntek - Simon, Szimonetta 2°C | 14°C

Diplomaosztó a Széchenyi István Egyetemen

A Széchenyi-egyetem végzőseinek diplomaosztó ünnepségét tartották az elmúlt hétvégén a Győri Nemzeti Színházban. A rendezvényen 289 fiatal vehette át a végzettségét igazoló okmányt.
A szombati diplomaosztó ünnepségen a legtöbb diplomát hagyományosan a három és fél éves tanulmányaikat januárban befejezett műszaki menedzser szakosok vehették át. A végzősök a mérnöki ismeretek mellett hatékony közgazdasági felkészültséggel is rendelkeznek. Elhelyezkedésük fő színtere a műszaki és költséghatékonyságra törekvő cégek köre lesz.

A gazdálkodási szakon 47, a közlekedésmérnökin 35, a műszaki informatika szakon 35 fiatal fejezte be eredményesen tanulmányait. Az építészmérnöki szakon 12, az építőmérnökin 9, a környezetmérnökin 3, a településmérnökin 14 fő vehette át diplomáját. A villamosmérnöki szakon 19, a gépészmérnökin 15, a mérnök-tanárin 6, a diplomásápoló-képzésben 4 diák kapott diplomát.

A frissen végzettek több mint háromnegyedének az állandó lakhelye a térség valamelyik településén van. Sikeres elhelyezkedésükhöz, jó pályakezdésükhöz a Felső- és a Nyugat-Dunántúl dinamikusan fejlődő és bővülő gazdasága jelenti a szakmai hátteret.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felülvizsgálják a játszótereket

Szakértők szerint ha a csaknem százezer hazai játszópark mindegyikét újjáépítenék, ahhoz közel… Tovább olvasom