Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Diplomaosztó a győri Apáczai-karon

Többen második-harmadik oklevelüket vették már át az Apáczai-kar csütörtöki diplomaosztóján, ahol a dékán is azt hangsúlyozta: a tanulmányoknak ez a lezárása csak a hallgatók tudásának egyik sikeres állomása.

Az értelmiség legfőbb szerepe a nagyobb összefogás, a közös cselekvés elősegítése és tulajdonképpen a karácsonyfa is ennek jelképe – ezt hangsúlyozta útravalóként a Nyugat-magyarországi Egyetem vezetősége a tegnapi győri diplomaosztón a Richter Teremben, ahol a végzettek és családtagjaik összegyűltek.

Az Apáczai Csere János Kar ünnepségén csaknem háromszázan vették át oklevelüket, többen már nem az elsőt. Ezért is beszélt arról dr. Cseh Sándor dékán, hogy az elkövetkező tíz év alatt a karon megszerzett tudásuk hatvan-hetven százaléka elavul, tehát annak folyamatos fejlesztése szükséges. Ehhez viszont szerinte jó szakmai alapokat kaptak.

Diplomaosztó: Csaknem háromszázan vették át az Apáczai-karon szerzett oklevelüket. Fotó: Krizsán Csaba
Diplomaosztó: Csaknem háromszázan vették át az Apáczai-karon szerzett oklevelüket. Fotó: Krizsán Csaba

A turisztikai szakembereket dr. Cseh Sándor arra emlékeztette, hogy erősíteniük kell a vendégváró ország imázsát. Köszöntötte az andragógia, a művelődésszervező, az emberierőforrás-tanácsadó, a szociálpedagógia, a gyógypedagógia, a tanító, a rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakosokat is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szíj Melinda az Önök kérdéseire válaszolt

A kisalfold.hu vendége volt szerda délután Szíj Melinda, a Megasztár 5 harmadik helyezettje. Tovább olvasom