Kisalföld logö

2017. 08. 17. csütörtök - Jácint 19°C | 30°C Még több cikk.

Diploma a pilótának

Győr - A Széchenyi István Egyetem 398 hallgatója vehette át diplomáját a hétvégén. „A győri egyetem felkészülten áll a gazdaság kihívásai előtt, mert képzéseit a munkaerőpiac kedvezően minősíti" – e gondolatokkal köszöntötték a dékánok a frissdiplomásokat a műszaki és a gazdaságtudományi kar pénteki és szombati ünnepségein. Baumgartner Zsolt Forma–1- es autóversenyző már a második győri diplomáját vehette át...

A mérnöki, informatikai szakokon 268 végzőst avatott diplomás szakemberré dr. Kóczy László, a műszaki tudományi kar dékánja. Most első alkalommal végeztek mesterszakon Győrött. A 2007 szeptemberében indult mérnök-tanár mesterképzés eredményes befejezését 25 diploma jelzi, s ebből 16 kiváló minősítésű. A 2007/2008-as tanévtől azok választhatták az addigi tanulmányokat kiegészítő egyetemi képzést, akik főiskolai szintű mérnök-tanári vagy műszaki tanári oklevéllel rendelkeztek. A három  féléves mesterképzés során a résztvevők szakmai és pedagógiai ismeretekkel bővíthették  tudásukat  a tudományos minősítés (PhD) megszerzését is megalapozva. 

Baumgartner Zsolt autóversenyző újabb győri tanulmányait a gazdasági szakmérnöki diplomával zárta.
Baumgartner Zsolt autóversenyző újabb győri tanulmányait a gazdasági szakmérnöki diplomával zárta.

A műszaki tudományi kar ünnepi eseményén legtöbben, ötvenketten gazdasági mérnöki oklevelet vehettek át. A közlekedésmérnöki szakon 14, a villamosmérnökin 14, az építészmérnökin 11, a gépészmérnökin 10 hallgató végzett.

A Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar valamelyik szakjának eredményes elvégzését 113 diploma jelzi. Dr. Józsa László dékán 67 gazdálkodási, 29 nemzetközi kommunikáció, 17 nemzetközi kapcsolatok szakos frissdiplomást köszöntött.

A győri egyetem felkészülten áll a gazdaság kihívásai előtt, mert képzéseit a munkaerőpiac kedvezően minősíti – hangzott el a   diplomaátadó ünnepségen.
A győri egyetem felkészülten áll a gazdaság kihívásai előtt, mert képzéseit a munkaerőpiac kedvezően minősíti – hangzott el a diplomaátadó ünnepségen.

Baumgartner Zsolt ismert Forma–1-es autóversenyző a gazdasági szakmérnök szakon vehette át második diplomáját. Az elsőt is Győrben szerezte, akkor közlekedésmérnökként végzett.

A győri jogász szak 17 végzősét január végén avatták jogi doktorrá.

Olvasóink írták

  • 1. Mátyásfeketeserege 2009. február 24. 18:34
    „Ez nagy hír....

    A bukott pilótának azt kifelejtették...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A vérmes kutyákat lelövik, ugye?

Győr-Moson-Sopron - Tovább olvasom