Kisalföld logö

2017. 06. 24. szombat - Iván 18°C | 33°C Még több cikk.

Díjazták a gondozott portákat Győrben

Összesen 65-en jelentkeztek a győri önkormányzat által hetedik alkalommal meghirdetett ˝Szép környezet - jó közérzet˝ környezetszépítő versenyre idén, amelynek eredményhirdetését kedden tartották a városházán.


Simon Róbert Balázs alpolgármester arra biztatott mindenkit: szépítsék tovább lakókörnyezetüket, mert így nemcsak önmaguknak szereznek örömet, hanem a városképet is javítják.

A zsűri a sok szép, gondozott porta közül azokat részesítette előnyben, ahol a praktikussági szempontok domináltak a kialakításban és láthatóan a lakók, a család, a lakóközösség kényelmét, életvitelét szolgálták. Külön értékelték azokat a kerteket, ahol megoldották a komposztálást, a szelektív hulladékgyűjtést.

A családi ház kategóriában a győztes Csete Miklós (Gábor Á. u.) lett, megelőzve Tichy Jánost (Veres P. u.) és Nagy Mihályt (Tábor u.). A társasház/lakásszövetkezeti lakótömb kategóriában a Kodály u. 34-44. számú épület lakóközössége diadalmaskodott, a második a Malomsok sétány 53. alatt, míg a harmadik a Szabadi u. 13. alatt található társasház lett.

A dobogósok vásárlási utalványt, oklevelet és a város által készített, sikeres szereplésüket igazoló táblát vehettek át. A zsűri javaslata alapján több mint 30 értékes különdíjat is kiosztottak.

Olvasóink írták

  • 1. tricse 2013. szeptember 25. 16:24
    „Kérdezhetek valamit?
    A házunk előtt megszüntettek egy játszóteret,gondolom nem volt pénz EU-sítani (saját szógyártmány)! Lenne igény arra a pár hintára és homokozóra,de ha nem hát nem! Na most! A területet kisajátította 4-5 idős hölgy és virágoskertet varázsoltak belőle! Ami nem is lenne baj,ha nem tekintenék az egészet magánterületnek! Sorozatos parkolási gondokkal küzdenek a házban lakók és ezen a területen minimum 10 autó elférne! Mennyiben törvényes ez a területkisajátítás? Én mondjuk a játszóteret szeretném visszakapni!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri filharmonikusok - Évadnyitány, felújított nézőtér - videó

A zenekar Sopronban is bérletes koncerteket ad, de Pápa, Mosonmagyaróvár, Dunaszerdahely is várja… Tovább olvasom