Kisalföld logö

2017. 04. 26. szerda - Ervin 12°C | 21°C Még több cikk.

Diákkörök a talentumokért Győrben

A győri tehetséggondozó Talentum Műhely évek óta a gyermekpszichológiai és pedagógiai tanácsadó, Győri kistérség keretein belül működik a győri önkormányzat támogatásával.
Feladata a kiemelkedő képességű óvodás, általános és középiskolai tanulók felkutatása, számon tartása, fejlődésükhöz a szükséges magas színvonalú fejlesztés biztosítása.

Ennek érdekében diákköröket működtetnek, melyeknek összefogója, szervezője Havasréti Béláné tehetségpedagógiai koordinátor, tehetségfejlesztő szakértő. A diákkörök látogatása minden tanuló számára ingyenes.

Az elmúlt évekhez képest a kínálat bővült a TÁMOP – 3.4.4/B–08/1 pályázaton nyert anyagi támogatással. Az óvodások zenei fejlesztésén túl a különböző korosztályú tanulók játékos nyelvi, nyelvtani, logikai, matematikai, földrajzi, informatikai tudással is gazdagodnak. A kísérletező kis természettudós-szakkör mellett a rovarok világába is bepillantást nyerhetnek az e témák iránt érdeklődő diákok. A számítógépes animáció és az újságírás alapjainak elsajátítására szervezett programok szintén népszerűek a 7–8. osztályosok körében. 8. osztályosoknak felvételi felkészítést szerveznek magyarból, de a művészetek iránt érdeklődők is találnak maguknak hasznos időtöltést. Az építészet és a közgazdaságtan sem marad ki a színes palettából. A középiskolásoknak szervezett kommunikációs és prezentációs tréningre, az önismereti tréningre már nem lehet jelentkezni erre a félévre, de a második félévtől újra indítanak csoportokat.

Honlapjukon bővebben is olvashatnak az érdeklődők a Talentum Műhely 2010/2011-es tanévben induló diákköreiről: www.gyorpedpszicho.hu/talentum.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A vörösiszap tovább terjed a Marcalon, Koroncót még nem érte el a szennyeződés

A vízigazgatóság szakemberei kedd este végeztek vízminőség mérést Koroncón a Marcal folyón. A… Tovább olvasom