Kisalföld logö

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 21°C | 32°C Még több cikk.

Derengő fények szelid érzésekkel

„Stáció" címmel a napokban nyílt és november 6-ig látható F. Csapó Irén festőművész, Győrújbarát Díszpolgárának kiállítása a Págisz ÁMK aulájában. (Ikva u. 70.).
Az alkotó 25. önálló bemutatkozása némiképp eltér az előzőektől: belső világát új formák, fátyolos, selytelmes, gyönygyház tónusú színek jellemzik.

„Kódolt üzeneteimet a nézőre bízom, szabadsáot biztosítok számukra az értelmezésben. Ars poeticám: úgy megérinteni az embereket, mint lágy szellő a nyári, remegő levegőt. Nagy öröm számomra, hogy a Stáció néhány darabja a budapesti képzőművészeti lektorátus szakmai zsűrije által jelen van a Kovásznai Képtárban (Erdélyben) a Megyei Őszi Tárlaton és a budapesti Pataky Galériában."

A tárlatot Varga Lajos hírlapíró ajánlotta a művészbarátok figyelmébe, közreműködött Nagy Anikó és Kulcsár Béla előadóművész.

Fotók: Szük Ödön

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Da Vinci az ETO Parkban

Az emberiség egyik legkiemelkedőbb lángelméjének munkásságát, a feltaláló Da Vinci remekeit mutatja be a kiállítás, amely Győrben, az ETO Parkban 2010. október 2-tól november 14-ig, 6 héten keresztül tekinthető meg.
Tovább olvasom