Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 09. 03. csütörtök - Hilda

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Győr hírei, győri hírek > Demjén-koncert: 11 perces videófelvétel a szombati fellépésről

Demjén-koncert: 11 perces videófelvétel a szombati fellépésről

Tudósítónk 11 perces videófelvételt küldött a botrányos véget ért győrszentiváni koncertről. A videót vágatlanul közöljük.

Szeghalmi Balázs - Tudósító - 2010.04.19. 10:32
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kedd 8 óra 34 perc - Tudósítónk, Gulyás Attila felvétele 

11 perces részlet a győrszentiváni Demjén-koncertről. Videó: Gulyás Attila.


A videó embed kóddal >>

Hétfő 10 óra 32 perc

Mint arról a kisalfold.hu tudósítói révén elsőként beszámolt: Demjén Ferenc nem igazán állt a helyzet magaslatán a szombati győrszentiváni koncerten, a fellépés idő előtt befejeződött, s a győri kórházba kellett vinni a V'Moto-Rock egykori frontemeberét.  

"Először is néhány apró, ám fontos félreértést szeretnék tisztázni: való igaz, hogy a koncert 15 perces késéssel kezdődött, de ez a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ kifejezett kérése volt. Nem késett tehát el Demjén Ferenc a fellépésről, 18 órakor már Győrszentivánon volt" – kezdte a kisalfold.hu-nak a Demjén-koncerteket (is) szervező Műsorszervező Kft. vezetője, Taskó János.


Idő előtt végetért a Demjén-koncert Győrszentivánon. Fotók: Gulyás Attila.

"Évekkel ezelőtt elismerem, hogy Demjénnek voltak problémái az itallal, de a balul sikerült győrszentiváni koncert hátterében egyértelműen súlyos cukorbetegsége áll"

A koncertszervező hozzátette: "másfél órás műsorral készült Demjén és csapata szombat este, ebből 65 perc lement. Így a vállalt koncert 75-80 százaléka teljesült, összesen négy számot nem tudott elénekelni Demjén Ferenc".

Arra a kérdésünkre, hogy alkoholfogyasztás vagy cukorbetegsége miatt lett rosszul Demjén Ferenc a szombati győrszentiváni koncerten, Taskó János úgy felelt: "évekkel ezelőtt elismerem, hogy Demjénnek voltak problémái az itallal, de a balul sikerült győrszentiváni koncert hátterében egyértelműen súlyos cukorbetegsége áll. Már a Győrbe történő utazás során látszott rajta, hogy gyenge, gyakorlatilag végigaludta az egész utat. A koncert után a vércukra 10-11-es értékét mutatott, amely magasnak számít".

"Nagyon fájt az a lába, amelyről az egyik lábujját amputálni kellett"

"A cukorbetegség tünetei egyébként hasonlítanak arra, ha valaki részeg: súlyos szédüléssel, egyensúlyvesztéssel járhat. Ráadásul szombaton nagyon fájt az a lába, amelyről az egyik lábujját amputálni kellett a cukorbetegség miatt. Nem tudom, mit lehetett volna tenni ilyen helyzetben Győrszentivánon? Gondolom, akik kedvelik Demjén zenéjét, s elmennek a koncertjére, nem kívánják, hogy a színpadon essen össze Rózsi" – közölte Taskó János.

Arra a kérdésünkre, hogy a Petz-kórházban mennyi ideig tartózkodott Demjén Ferenc: "körülbelül 30 percig tartottak a vizsgálatok, melyek hétfőn Pécsett folytatódnak. A győri kórházba a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ vezetői is elkísérték Demjént, s tudomásom szerint látták, mennyire rosszul van".

"Ígérjük, a következő győri Demjén-koncerten igyekszünk kárpótolni őket"

"A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ vezetőinek kéréseit meghallgatom hétfőn, s amennyire lehet, próbálok velük egyezségre jutni. Egy biztos: a megyei rajongók megértését kérjük, s ígérjük, a következő győri Demjén-koncerten igyekszünk kárpótolni őket" – mondta végszóra Taskó János.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

Moderálásra küldöm 77. accelerator 2010.06.22. 23:40

Megnéztük a koncertet ma! KURVA JÓ VOLT!!! Majdnem 2órán keresztül nyomta megállás nélkül! Minden elismerésem! HA belépős lett volna, akkor sem sajnáltam volna! Egyébként ha értesüléseim nem csalnak, akkor a betegsége miatt nem fogyaszthat alkoholt...

Köszönjük Rózsi!

Moderálásra küldöm 76. GYMS 2010.04.23. 23:12

Azért egyvalamit muszáj leszögezni. Ez az ember 64 évesen, totál részegen is TUD énekelni, beszélni már kevésbé... :)
Rengeteg olyan énekes van, akinek az ifjúkorában még zengő hangja mára már semmivé lett (pl. Vikidál, Révész, Pataky, Frenreisz, Török, Presser, Balázs...stb.) Demjén HANGJA teljesen olyan, mint 30-40 éve és ez igen nagy szó ám!

Moderálásra küldöm 75. MTT 2010.04.23. 11:49

Demjén Rózsi come back - Az énekes júniusban póto
kisalfold.hu
2010.04.23. 11:35
Visszatér Győrszenivánra Demjén Ferenc. A szervezők elmondták, a belépés díjtalan lesz június 22-én.

Moderálásra küldöm 74. MTT 2010.04.22. 19:20

Annyi biztos, akár így, akár úgy, hatalmas zenész-legenda, a hangja maga a csoda, nem igen van még ennyi dősen sem párja. Az, hogy iszik, -igyon. Kellene lennie annyi eszének, hogy ilyen állapotban nem áll ki a színpadra. Ideje lenne elgondolkodni a menedzsmentjének is, hogy vajon érdemes-e Demjént kitenni ennek. Korrekten visszafizetni a belépőket, -gondolom nem okozna kenyérgondokat a családjában- és talán enyhíteni tudná a rossz emlékeket a rajongókban, akik kíváncsiak voltak és lesznek rá, -persze ha lesz még rá alkalom, és engedi-e majd mentálisan a zenészt a kimondott vagy ki nem mondott "betegsége", elhatalmasodik-e rajta vagy sem...Mindenesetre én rajongója voltam,vagyok és leszek, -szerencsémre nem voltam jelen ennél az ominózus koncertnél.

Moderálásra küldöm 73. 983 2010.04.22. 19:05

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/bucsukoncert-100-ev-mulva-2007159/

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/demjen-szoritott-a-cipo-nem-voltam-pias-2016336/

Moderálásra küldöm 72. 983 2010.04.22. 18:54

Különben mit is várnak tőle, 63 éves, csoda, h nem lobog a haja? Nézzük inkább a youtube-on, ott még jó. In memoriam: Demjén Rózsi.

Moderálásra küldöm 71. 983 2010.04.22. 18:50

http://quart.hu/cikk.php?id=4936

Moderálásra küldöm 70. 983 2010.04.22. 18:48

Mivel látom sokan vannak itt akik sajnos értenek a dologhoz kíváncsiságból megkérdezem. Ha valaki cukros és iszik annak harangoztak, nem?

Moderálásra küldöm 69. 983 2010.04.22. 18:43

Különben 80%-ot lehaknizott, akkor miért fizetné vissza az egész belépőt ? :) 80%-os teljesítmény már 4-es, megfelelt :)

Moderálásra küldöm 68. 983 2010.04.22. 18:42

Hát jól van, megesik. Láttam már filmeket külföldi zenészekről, azok meg lőtték magukat. "Művészek", ez van. Nem tudják elfogadni, hogy "olyan szar az életük".

Egyébként vajon hiányzik neki a pénz, hogy még fellép? Muszájból teszi? A helyében már rég elmentem volna "nyugdíjba".

Ez a videó minden, csak nem vágatlan. Egyébként is az hiányzik róla, ami a lényeg, hogy mi történt vele a végén. Összeesett, abbahagyta, félrebeszélt? 11 percet pazaroltam el az életemből és nem tudtam meg, mi volt!

Amúgy sajnálom azért, ahogy most kinéz. Egy életmű után... így végzi. :(


Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...