Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 1°C Még több cikk.

Délutáni csúcs a Pápai utcában (VIDEÓ)

Győr - A délután fél ötkor készült felvételen látható, hogy a Pápai utca, a 83-as út felé vezető sávjában hosszú sorban állnak az autók, mivel a kereszteződést felbontották és a lámpák is sárgán villognak.
A délutáni csúcs idején, a Pápai utcában a 83-as út irányába több száz méter hosszú torlódás alakul ki, mivel a két út kereszteződését felbontották. A lámpák is sárgán villognak, így az alsóbb rendű útról érkezőknek kevés esélye van a  főútra kanyarodni. Aki teheti, a 83-as útra egy korábbi szakaszán hajtson rá, mert a kereszteződésen így zavartalanul lehet továbbhaladni.


You need to upgrade your Flash Player.

Get the latest flash version here.
Olvasóink írták

 • 10. Peti85 2008. október 08. 20:44
  „Ez tetszik...és ha a város építene utat akkor nem lenne felfordulás?:D Az csak ugy hipp hopp ott teremne? Na ne vicceljünk már...persze oké nagyon régóta káosz van ott...de egy betelepülö cég mégnagyobb forgalmat generál...igy teljesen rendben van hogy akkor neki kell korszerüsíteni az infrastruktúrán.
  Tengelytörő? én is járok arra és csak nevetni tudok azon aki semmibe veszi a táblákat és 60al ráhajt a szintkülönbségre...ugy tényleg tengelytörő...de lehet nem ugy kéne nem?”
 • 9. Hitetlen 2008. október 08. 19:18
  „Miért van az, hogy nem látni rendőrt az útakon???miért van az hogy csak akkor jönnek elő mikor valamilyen "razzia" rendezvényt szervez a sefu. miért nincs biztonság érzetem az utakon, miért,miért,miért??miért,miért,miért??miért,miért,miért??miért,miért,miért??”
 • 8. peremkerületi 2008. október 08. 16:47
  „Őrület, hogy mindezt augusztusban miért nem lehetett elintézni. Az aszfalt nem "romlik meg" egy hónap alatt. Szeptember 29-én, hétfőn a Metrótól a Pápai úti kereszteződésig 30 perc volt a menetidő. Rendőröket én már láttam a reggeli csúcsban, csakhogy nem forgalmat irányítottak, hanem fényképezték azokat, akik a Tescotól a kereszteződésig - a záróvonalat átlépve - a szemközti sávban haladtak. Egyébként nagyon helyesen. Lehet, hogy kevesen vannak, vagy már elfelejtették a jelzéseket?”
 • 7. csanakigyerek 2008. október 08. 10:15
  „gixer: a google maps nem pontos. nézz meg egy Győr térképet. de ha győri vagy, tudnod kellene....”
 • 6. gixer 2008. október 08. 09:31
  „csanakigyerek: google maps szerint, ami a 83-as útba beletorkollik, az Pápai utca.”
 • 5. csanakigyerek 2008. október 07. 23:02
  „egyetértek az előttem szólókkal!
  én csanakon laktam, 2 éve költöztem el, már akkor is tarthatatlan volt a reggeli és délutáni dugó.
  a cikk szerzőjének:
  Pápai ÚT és nem utca - de ha nem győri, akkor megbocsátható.
  rendőr azért nem lehet ott, mert lejárt a műszak, ami 10-től fél 11-ig tart, és csak páratlan napokon, ha az nem hétfő....
  a belvárosban főút melletti járdán pl. naphosszat lehet parkolni, 10M forint feletti értékű autóval. a többit elviszik.”
 • 4. Zoli78 2008. október 07. 22:37
  „Ez Balkán!
  Komolyan nem találni szavakat, hogy ezt már hónapok óta engedik, ebben a formában....”
 • 3. kma 2008. október 07. 21:49
  „Méééér nem lehet ilyenkor ott egy forgalomirányító rendőr, könyörgöm?????”
 • 2. Nem lehet igaz! 2008. október 07. 20:43
  „Hihetetlen, hogy a közút kezelője ezt mocskos kuplerájt megengedi! Irányítás nélkül tolató teherautók, folyamatos balesetveszély! Mellény, sisak nélküli munkások. Nem hiszem el, hogy nem jár arra munkavédelmi hivatalnok! Tengelytörő szintkülönbségek hónapok óta. Hihetetlen! Egy sportesemény rendezője, ha forgalomirányítás kell, milliókat fizet a rendőrségnek. Itt miért nem kell a beruházónak, kivitelezőnek rendőri forgalomirányításról gondoskodni?”
 • 1. eszetlenség 2008. október 07. 20:06
  „mi lenne ha a város építene utakat, nem az idetelepülő multiktól várná a megváltást, akkor talán nem kéne fél évenként feltúrni újra mindent... szedje be tőlük adó formájában aztán csinálja meg egyszerre a csomópontokat!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új otthon készül az újszívesnek

Győr - Ha nyáron nem kapott volna új szívet a győri Trajtlerné Herczeg Zsuzsa, már nem élne.… Tovább olvasom