Kisalföld logö

2017. 08. 20. vasárnap - István 17°C | 23°C Még több cikk.

Deákos Közgazd(ÁSZOK)

A győri Deák Ferenc Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola diákjai kiváló eredményeket értek el a közgazdaságtan különböző területein.
Tehetségüket nemzetközi, országos és megyei megmérettetéseken bizonyították be, ezzel is igazolva, hogy az iskola megérdemelten kapta meg a Kiválóan Akkreditált Tehetségpont címet.

A képen a Nagyváradon megrendezett nemzetközi tanirodai verseny 2.
helyezettjei (Balogh Patrícia, Horváth Katalin, Lajtmann Gábor, Pop Amanda), a Szakmacsoportos Szakmai Előkészítő Érettségi Tantárgyak Versenyén közgazdasági alapismeretekből 2. helyezést elért tanulója, Ódor Martina és az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen - pénzügyi-számviteli ügyintéző területen Kustor Eszter látható, aki szintén 2. helyezett lett.A Pénzsztár verseny megyei fordulóján 2. helyen végzett az iskola csapata (Varga Tímea Anna, Rigó Szabina Eszter, Kustor Eszter, Kovács Katalin), az Európai parlamenti szimulációs vetélkedőn pedig az 1. és a 2. helyezést is deákosok szerezték meg (1. hely: Kovács Andrea és Máté Eszter, 2. hely: Szarvas Luca és Kocsis Dóra). A legjobb szónoknak járó elismerést szintén deákos diák kapta, Kelemen Balázs.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zenei unikumokkal készülnek a jövő évadra a győri filharmonikusok

Mások mellett José Cura, Kocsis Zoltán, Kobajasi Kenicsiro, Ránki Dezső és Rost Andrea lép fel az … Tovább olvasom