Kisalföld logö

2018. 08. 19. vasárnap - Huba 18°C | 31°C Még több cikk.

Dávid: Végig bizonyítani akartam

Budapest–Győr - A Megasztár 4. szombati küzdelmes döntőjében sokáig a győri Fekete Dávid vezetett, végül a közönség SMS-szavazatai alapján mégis Király Viktor győzött. A győri fiú sok erőt merített a megyei nézők szeretetéből.


Erős kezdés, az utolsó félóráig szoros küzdelem, személyes-
kedő elszólásoktól sem mentes zsűri, valamint a két szurkolótá-
bor rendíthetetlen fütty-, taps- és sikongatáspárbaja jellemezte a Me- gasztár 4. szombati döntőjét. Ahogy az egyik zsűritag az első dal után sportos szófordulattal megjegyezte: Fekete Dávid „az első tizenöt percben gólt lőtt".

A győri fiú a „nagy mérkőzés" további „negyedeiben" is jól
 tartotta magát, vagy ahogy a jeles grémium másik tagja fogalmazott: egyre jobban sikerült „áttörni a belső falat", vagyis egyre jobban érezte magát a színpadon. Ezt csak erősíthették benne a „sárga maszkos emberek" mögé SMS-ezett voksok, a hosszú ideig neki kedvező arány, amit a műsorvezető fordulónként megmutatott a nagyérdeműnek. Aztán a reményteli kezdő 60–40 százalék az utolsó félórában 49–51-re fordult, így a  közönség szavazatai alapján végül nem Fekete Dávid, hanem Király Viktor lett a Megasztár 4. győztese.

 "De számomra az az igazi nyeremény, hogy egy ilyen versenyen kipróbálhattam magamat, hogy ilyen kíméletlen
küzdelemben edzhettem a lelkemet. "
Fekete Dávid

– Nagyon kemény volt, de elhatároztam, hogy azért is
megmutatom, kitartok. Mondjanak rám bármit, tegyenek megjegyzéseket, ha eddig eljutottam, végigcsinálom. Ehhez a szeretteim, Győr, a győriek, a megye adtak nagy erőt – nyilatkozta lapunknak Dávid, akit tegnap délután értünk el. Végig rájuk gondoltam és arra a sok-sok hívásra, SMS-re és e-mailre, amelyekben biztattak, hogy ne adjam fel! Azoknak is szerettem volna bizonyítani, akik most szombaton, de a korábbiakban is ott ültek a képernyő előtt és izgultak értem, figyelmet és időt szántak rám, no és fogták a telefonjukat és sza-
vaztak.

Ahogy a fiatal győri énekestől megtudtuk, a mindent eldöntő fináléra édesanyja, keresztszülei, kedvese, rokonok és barátok kísérték el. Azért is örült ennek, mert gyakran tudott erőért kapaszkodni tekintetükbe.
– Nem én lettem ugyan a győztes, de másodikként nekem is készül majd lemezem, Friderikusz Sándor felajánlása szerint ugyanolyan autóm lesz, mint Viktornak...

Ha véget ér majd a turnésorozat, és ha már leülepszik bennem minden, ami a Megasztárhoz kapcsolódik, akkor majd összerakom a terveimet. Az viszont már most biztos, hogy a musicalhez nem leszek hűtlen – említette Fekete Dávid, aki végül megjegyezte: nagyon készül a karácsonyra, hogy az elmúlt hónapok hajszája után végre pihenhessen, szeretteivel lehessen egy kicsit.         

Olvasóink írták

 • 4. elemér 2008. december 25. 21:50
  „Pedagogus igazad van. Azért nem árt nekik viszonyitani.”
 • 3. pedagogus 2008. december 23. 20:37
  „Kereskedelmi TV-k innét kopintottak megint.
  Van egyáltalán saját ötletük?

  Szerintem ez a kislány minden magyart lepipált volna, persze nem a szépségével, de itt nem is ez volt a mérce:
  http://www.youtube.com/watch?v=XcEo5H97CLM

  Ő meg tök aranyos. Zene nélkül. 6 éves!
  http://uk.youtube.com/watch?v=QWNoiVrJDsE&feature=related

  Az ő hangja csodás:
  http://uk.youtube.com/watch?v=DelJrP3P7tA&feature=related”
 • 2. Judytka 2008. december 22. 17:09
  „Az utolsó mondatodban van az igazság...kedves Hozsuzs.”
 • 1. hozsuzs 2008. december 22. 16:57
  „Hát igen, egy újabb elfogulatlan, objektivitást mutató cikk...csúnya gonosz zsűri, akik meg merték hallani a sok hamis hangot, a minden bizonnyal manipulált szavazás...szerintem a döntőt nagyon elrontotta Dávid. Ha visszahallgatja, ő is elismeri majd. De én meghallottam azokat a megjegyzéseket is, amik szinpadi előadónak, nagy jövő előtt állónak mondták őt. Az biztos, hogy ezért sokat kell tanulnia még, de az elszántság a tehetség és a szorgalom ha találkozik, abból nagyszerű dolgok lehetnek majd. Most a Viktor volt jobb, és nem a nővére vagy a papája miatt, hanem a You are so beautyfull c. dal fantasztikus előadása és a párbajokon mutatott meggyőzőbb produkcióiért. Ettől függetlenül Dávidnak is gratulálok, ha a közönség valóban annyira szereti, azaz annyi rajongója van ahányan rá szavaztak, akkor lemeze biztos siker lesz. Még annyi: az Év hangja a Megasztár egyik versenyzőjére sem igaz, sem a Lüszire, sem Viktorra, de én az egész mezőnyben nem hallottam olyat akinek ez odaítélhető lenne.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Turizmus: a válság is hajthatja

Győr-Moson-Sopron - A hosszú vakációk visszaszorulásának is köszönhetően erősödött idén a megye… Tovább olvasom