Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

Csúzlikat a célra: Győrbe érkezik a Nokia és a Telenor Angry Birds Bajnoksága

A Nokia és a Telenor a madarak és a malacok csatájának színterévé változtatja Győrt június 10-11-én. Még lehet jelentkezni a www.nokia.hu/angrybirds oldalon a Nokia és a Telenor első magyarországi Angry Birds Bajnokságának győri előselejtezőire, melyekre az Árkádban (Budai út 1.) található Telenor (Maxteam) üzletben kerül sor.
Eddig országszerte több mint 5500 játékos regisztrált az előselejtezőkre, és van olyan, akinek már több száz szurkolója is van. Az előselejtezőkig még van idő gyakorolni a csúzli-használatot, az Angry Birds játék letölthető az Ovi Áruházból* a Nokia legújabb okostelefonjaira, a Nokia N8, C7, E7 és C6-01 készülékekre.

Az Angry Birds játék alaptörténete nagyon egyszerű, arról szól, hogy a malacok elrabolják a madarak tojásait, majd megeszik őket. Ez pedig bosszút kíván! A madarak innentől kezdve ősellenségei lesznek a disznóknak. A játékosoknak pedig egy csúzlival kell kilőniük a madarakat, becélozva a malacokat rejtő fa-, jég- és kőépítményeket. Az első Angry Birds Bajnokságot a világon, Finnországban rendezték meg, és az ottani hatalmas sikeren felbuzdulva a Nokia és a Telenor Magyarországra is elhozta ezt az egész világot lázban tartó játékot.

Az első magyarországi Angry Birds Bajnok kiválasztása két fordulóban dől majd el: az előselejtező során a regisztrált játékosok a kijelölt budapesti, győri, pécsi és debreceni Telenor üzletek valamelyikében mérhetik össze tudásukat 3 előre nem meghatározott Angry Birds (Rovio) pályán. A játékosok Nokia N8 készülékről vezérlik a csúzlijukat, amit LCD monitorra vetítve tudnak majd követni a szurkolók. Minden játékosnak maximum 5 perc áll rendelkezésére a 3 pálya teljesítésére, és úgy szerezhetnek pontokat, ha az egyes pályákon megölik az összes malacot. Az országos előselejtezők során legtöbb pontot elért 32 játékos jut a döntőbe, ahol nem más nyereményért szállnak harcba a malacokkal és egymással, mint 1db Yamaha 125 cc robogóért és összesen 8 db Nokia C7 okostelefonért. A versenyen induló djuice előfizetők végeredménytől függetlenül 30 myLife pontot is bezsebelhetnek a részvételért, myGreen, azaz környezetvédelem kategóriában.

Még mielőtt elindul a játék, a regisztrált játékosok a www.nokia.hu/angrybirds oldalon személyre szabhatják profiljukat, kiválaszthatják, hogy melyik megadott időpontban és helyszínen szeretnének részt venni az előselejtezőn, szurkolótábort toborozhatnak és virtuális Angry Birds Bajnokság jelvényeket szerezhetnek. Az előselejtezők 2011. június 6-ig tartanak, majd a mindent eldöntő végső, látványos küzdelemre 2011. június 18-án, Budapesten kerül sor.

Az Angry Birds napjaink egyik legnépszerűbb mobilkészüléken és számítógépen is játszható játéka, melyet a finn vállalat, a Rovio Mobile fejlesztett ki 2009-ben. A játék hihetetlen népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy 2011 márciusában elérte a százmilliomodik, majd május közepén a kétszázmilliomodik letöltést világszerte.[1] A gyártó cég becslése szerint a felhasználók naponta kétszáz millió percet töltenek a madarak kilövésével.[2]

További információk, helyszínek, játékszabályzat, regisztráció: www.nokia.hu/angrybirds

Olvasóink írták

  • 1. accelerator 2011. június 09. 17:09
    „Ez eredetileg iOS platformra készült....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csapvízzel törtek a rekordra – Vízivók ezrei lepték el a győri Széchenyi teret

Az országos kezdeményezéshez Győr is csatlakozott. Az eseményt a város által szervezett sulizáró buli dobta fel leginkább, amelyen megjelent Fekete Dávid, SP és Tóth Gabi is. Tovább olvasom