Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Csütörtökön torlódások, dugók, útlezárások várhatók

Győr - A középiskolai ballagási ünnepségek és a hosszú hétvégét megelőző utolsó munkanap miatt ma jelentősen megnövekedő forgalom várható a városban, több helyen torlódások és nem utolsósorban komoly parkolási nehézségek alakulhatnak ki.
A javasolt és az elkerülendő útirányokat az útkezelő szervezet gyűjtötte össze a Kisalföld olvasóinak. Csütörtök délelőtt a Széchenyi tér környékén várható sok vendég autókkal, ami a korábbiakhoz képest azért okoz nagyobb zsúfoltságot, mert most a Széchenyi térre a felújítás miatt nem lehet autóval behajtani, ezért várhatóan a Dunakapu tér és környéke, valamint a Széchenyi téri utcák megtelnek járművekkel. A Révai utcában 10 óra után lesz zsúfoltság mind az Újlak utca, mind a Nádor aluljáró irányából, valamint a Bisinger sétányon és a kamarai székház körül. Célszerű a Nádor aluljáró nádorvárosi oldalán lévő utcákban parkolni, illetve igénybe venni az Árpád utat és a parkolóházat annak, aki a Kazinczy-gimnáziumba igyekszik.

Délután a belváros területén a Munkácsy utca–Árpád út–Bajcsy Zs. út környékén várható dugó. Nehezíti a parkolást, hogy a városháza parkolója is tele lesz, mivel a csütörtöki ügyfélfogadás este fél hatig tart. Célszerű a vasút nádorvárosi oldalát használni, így a Kálvária, Eszperantó, Hunyadi utcákat. Ezzel egy időben a Bem téren és környékén zsúfoltság lesz. Sok autóra számíthatnak a Földes Gábor, Kodály Zoltán utcák környékén és a Szabolcska utcában is. Nem ússzák meg az autósok, lassúbb lesz a haladás a Kossuth utcában, a Petőfi téren, a Ráth Mátyás téren és a Mártírok útján.

Elkerülhetetlen a torlódás az iskolák utcáira vezető szakaszokon, a tömegközlekedésben is várható kisebb késés, főleg délután. Célszerű rögtön távolabbi parkolóhelyet igénybe venni.

Nehezíti a délutáni közlekedést, hogy a hosszú hétvége előtti utolsó munkanap lesz a mai, így a ballagós forgalomhoz hozzáadódik a bevásárlós-hazasietős forgalom, ezért a belvároson kívül a Fehérvári úton, valamint a 83. sz. főút bevásárló-központi szakaszán lassú haladásra kell számítani.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elfoglalták a dobogót a bercsényisek

Győr–Kecskemét - Szép sikert könyveltek el a győri Bercsényi Miklós Közlekedési Középiskola és… Tovább olvasom