Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Csütörtökön ismét aláírásgyűjtő ív a lapban

Félidejéhez érkezett a "Vizet a Dunába!" kampányunk. Jól halad az aláírásgyűjtés, 36 ezer támogató szignója van már a szerkesztőségnél, akik igent mondtak a kérdésre.

Félidejéhez érkezett a "Vizet a Dunába!" kampányunk. Jól halad az aláírásgyűjtés, 36 ezer támogató szignója van már a szerkesztőségnél, akik igent mondtak a kérdésre: Akarja-e Ön, hogy az Országgyűlés napirendjére tűzze a szigetközi Öreg-Duna-meder és a győri Mosoni-Duna-szakasz vízgazdálkodási megoldásainak megvitatását?
Rendkívüli összefogás bontakozott ki, többtucatnyi civil szervezet segíti a munkát, az önkéntesek számát pedig meghatározni is lehetetlen, inkább ezres a nagyságrend, mint százas.

Sokan gyűjtenek lakókörnyezetükben, baráti társaságban, ismeretségi körben. Sokan kérték ugyanakkor, hogy ismét tegyünk be a lapba gyűjtőívet, mert a múltkori betelt, vagy esetleg elkallódott. Ezért csütörtöki számunkban ismét megtalálják olvasóink a Kisalföldben az aláírásgyűjtő ív egy példányát. (Kérjük, aki úgy érzi, már megtette a magáét, ne vegye ezt tolakodásnak.)

Két fontos dolgot ki kell emelni. Egyrészt aki már aláírta az ívet és eljuttatta hozzánk, még egyszer ne írja alá, mert egy szavazásra jogosult polgár csak egyszer szerepelhet az íveken. Másrészt viszont azt kérjük olvasóinktól, aki teheti, folytassa a gyűjtést!

Mert bár jól állunk, tudjuk, egyre nehezebb lesz olyan személyt találni, aki még nem adta kézjegyét. Célszerű az adatokat, aláírásokat tartalmazó íveket előkészíteni, hogy ha érkezik az újságkihordó, egyből át lehessen neki adni. Mindenki aláírására szükség van.

Köszönjük eddigi segítségüket, s számítunk Önökre a továbbiakban is!

Fontos tudnivalók:

Hol szerezheti be az aláírásgyűjtő ívet?
– Ügyfélszolgálati irodáinkban: szerkesztőség, Győr, Újlak utca 4/A; Kisalföld-pavilon, Győr, Baross út; Sopron, Frankenburg u. 2/A; Mosonmagyaróvár, Régi vámház tér 14.; Csorna, Szent István tér 18.
– A Kisalföld június 14-i számában.
– Letölthető az internetről: www.kisalfold.hu/duna.

Mire kell ügyelni a kitöltéskor?
– Az ívet választásra jogosult magyar állampolgár írhatja alá.
– Olvasható legyen a név, a cím és az adatok.
– Írja be a teljes személyi azonosítót, azaz a személyi számot is. Az megtalálható az új személyi igazolványhoz tartozó lakcímkártyán, illetve a régi személyi igazolványban.
– Mindenki csak egyszer töltsön ki gyűjtőívet!

Hol adható le az aláírásokat tartalmazó ív?
– Ügyfélszolgálati irodáinkban (címeket lásd fent!).
– A Kisalföld újságkihordóinál.
– Beküldhető postán: 9002 Győr, Pf. 28.

Mi a beküldés határideje?
– A kampány július 13-ig tart, de a kitöltött íveket legkésőbb július 10-ig juttassa el hozzánk!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kuriózumok a Múzeumok Éjszakáján

Újra lesz Múzeumok Éjszakája, megyénkben idén tizennégy múzeum hagyja nyitva éjszakára is a kaput. A… Tovább olvasom